До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які туфлі купити цієї осені

Наближається осінь, а разом з нею і бажання носити елегантні брючні костюми, жіночні сукні й модний денім, обов’язково доповнюючи свої нові образи гарними туфлями. Цієї осені списки бажань модниць мають поповнитися щонайменше кількома парами, що визначають осінній сезон. Серед них: туфлі з акцентним носком, пари на високій платформі, родом з 1970-х, спокусливі слінгбеки, туфлі на стійких підборах, моделі з ремінцями біля щиколоток і лодочки в яскравих кольорах. Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші туфлі сезону осінь-зима 2021/2022.

Tom Ford
Акцент на носок

Наймодніші туфлі цієї осені тепер мають контрастний носок. Ентоні Ваккарелла показав свої знакові човники-слінгбеки з металевим носком, П’єрпаоло Пічоллі прикрасив елегантні туфлі великими шипами, що додали рокерських ноток образам. Тим часом Алессандра Річ, осіння колекція якої особливо популярна серед знаменитостей цього сезону, показала чорні гостроносі туфлі з блакитним носком.

Реклама
Saint Laurent
Valentino
Alessandra Rich
Висока платформа

У сезоні осінь-зима 2021/2022 взуття на високій платформі повернулося на модні подіуми. Дизайнери поринули в ностальгію й вирішили повернути колишню славу культовому взуттю 1970-х. У колекціях брендів з’явилися не тільки ботильйони, лофери й чоботи з важкою широкою платформою, а й туфлі на масивних підборах з прихованою платформою. Донателла Версаче представила у своїй осінній колекції ефектні атласні туфлі у всіляких відтінках — від класичного чорного до екстравагантної фуксії. Тим часом Алессандро Дель Аква зробив ставку на білосніжні пари.

Versace
No.21
Melitta Baumeister
Слінгбеки

Туфлі з відкритою п’ятою, які так любила носити свого часу принцеса Діана, як і раніше актуальні цього сезону. Якщо ви ще не встигли придбати подібну модель, радимо звернути увагу на цей дизайн. З легкої руки модних дизайнерів, туфлі-слінгбеки швидко стануть вашим улюбленим взуттям у вересні. Придивіться до атласної моделі Lanvin, золотої пари з фірмовим ліпленням Valentino або яскраво-червоних туфель Versace.

Lanvin
Valentino
Versace
Ремінці на щиколотках

Туфлі з ремінцями біля щиколоток — не тільки елегантний варіант, а й зручне осіннє взуття. Завдяки ремінцям на щиколотках такі туфлі добре фіксують ногу і не спадають під час ходіння. Жіночні білі пари, які також згодяться як весільне взуття, можна знайти в колекції LaQuan Smith, модель у стилі Мері Джейн показали Giambattista Valli, а туфлі з квадратним носком продемонстрували на подіумі Rokh.

Giambattista Valli
Rokh
LaQuan Smith
Стійкі підбори

Для повсякденних образів радимо вибирати туфлі на стійких підборах, щоб комфортно й легко провести весь день на зустрічах або в офісі. Потрібно пам’ятати про те, що зручні й гарні туфлі впливають не тільки на ваш стиль, а й передусім відповідають за настрій. Вам буде набагато простіше провести конференцію у взутті на стійких підборах Carolina Herrera, Tod's або Self-Portrait.

Carolina Herrera
Self-Portrait
Tod's
Яскраві лодочки

Якщо хочете придбати statement-аксесуар, який легко обіграє монохромний ансамбль і стане ефектною деталлю, то радимо зробити ставку на яскраві туфлі. Надягаючи чорний костюм, спробуйте скомбінувати його з яскраво-рожевими туфлями Tom Ford. Подібний стилістичний прийом у складанні гардероба часто використовує модна ікона Вікторія Бекхем. Ефектні туфлі також можна побачити в колекціях Off-White (лодочки, прикрашені принтом tie-dye) або Dolce & Gabbana (туфлі у відтінках рідкого золота).

Tom Ford
Off-White
Dolce & Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.