До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які тренди визначили моду 2019 року

Пошукова система Stylight опублікувала масштабне дослідження про вподобання та зацікавлення 12 мільйонів своїх користувачів і на основі їхніх запитів виділила ключові тенденції, що визначили модний порядок денний 2019 року.

Максі чи міні?

Статистика Stylight демонструє, що пальта цього року стали максимально довгими, а сумки, навпаки, зменшувалися просто на очах. Також модниці знову полюбили короткі спідниці.

Реклама

<b>Trend2019-MaxiMini</b>

І знову 1990-і

Незважаючи на те, що дизайнери то повертають буржуазний шик з 1970-х, то звертаються до розкішних суконь, як з серіалу "Династія", користувачі все ще шукають речі, пов'язані з 1990-ми. Серед найпопулярніших – панами, грубі черевики, обручі і великі перлинні шпильки родом з дитинства.

<b>Trend2019-90th</b>

Хто яскравіше

Не менший інтерес викликають у модників принти. Користувачі Stylight часто шукають, з чим поєднувати гороховий малюнок, леопард чи зміїне забарвлення.

<b>Trend2019_Prints</b>

Найвідважніші

Сміливі дівчата активно цитують моду 1980-х: приміряють то ультракороткі мінісукні з підкресленою лінією плеча, то блузки з рюшами.

<b>Trends2019_80th</b>

Дикий Захід

Не втрачає своєї актуальності і естетика Дикого Заходу. Дівчата з усіх усюд продовжують шукати речі в ковбойському стилі – від ременів до капелюхів і чобіт.

<b>Trends2019-Cowboy</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.