До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вписати денім у літній гардероб: 3 модні ідеї

Денім — матеріал, який не відразу спадає на думку під час складання літнього гардероба, але його натуральність і практичність змушують уважніше до нього придивитися навіть в найтеплішу пору року. Він чудово вписується в майже будь-який гардероб — прихильниці мінімалізму легко зможуть поєднувати лаконічні білі джинси з майкою-алкоголічкою або маскулінним жакетом, романтичні особи знайдуть деніму пару серед своїх квітчастих блуз, а дівчатам, що відкрили для себе cottagecore торік, без нього взагалі нікуди. Розповідаємо, як вписати денім у літній гардероб.

Капелюх Levis, сукня Helene Galwas, плащ з деніму Reserved
Сімдесяті

Денім уже давно став одним з головних синонімів моди 1970-х. Без джинсів кльош або костюмів-двійок з деніму складно уявити це модне десятиліття, що досі продовжує надихати дизайнерів. Ми пропонуємо зробити ставку на джинсовий костюм (брючний або спідничний) чи поєднати штани з деніму з квітчастим топом.

Реклама
Блуза Sandro, жакет 7 for all Mankind, джинси 7 for all Mankind, взуття Steffen Schraut, сонцезахисні окуляри Barton Perreira
Блуза Ba&sh, сумка Saltwater, джинси French Connection, взуття Steffen Schraut, окуляри Barton Perreira
Жакет з деніму Mos Mosh, топ-бра Cos, юбка Mads Nörgaard
Моя романтика

Денім нерідко звинувачують у надмірній грубості, але тільки подивіться, як він розкривається в парі з кокетним сарафаном, прикрашеним принтом polka dot, або романтичною блузою із широким коміром.

Блуза Sandro, комбінезон Mads Nörgaard, сандалі Saltwater Vintage
Шовковий шалик Baum + Pferdgarten, блуза S.Oliver
Сарафан Baum und Pferdgarten, джинсова сорочка 7 for all Mankind, сандалі Saltwater vintage
Під вітрилами

Морська естетика — ще одна прерогатива літа, якою хочеться насолодитися вповні. Якщо збираєтеся на яхту, вибирайте класичну бретонку та прямі джинси. Поєднання, яке точно не підведе. І не забудьте захистити голову надмодною сьогодні панамою.

Бретонка Mos Mosh, джинси Reserved, взуття Steffen Schraut
Капелюх Levis, денім Mister*Lady

Фото: TANJA TREMEL

Макіяж і зачіски: Carsten Richert for MAC-Cosmetics & LEONOR GREYL

Стиль та ідея: Joana Claro

Модель: Charlotte Nolting c/o Modelwerk

Постпродакшн: CAROLIN HORNOF

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.