До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як полюбити пуховики: приклад Ріанни, Джіджі і Кендалл

Середина січня – екватор холодного сезону та найкращий час, щоб нарешті полюбити пуховик. Вже встигли це зробити Ріанна, Джіджі Хадід і Кендалл Дженнер. Кожна з цих модниць навчилася ефектно його носити, перетворивши ще з колись спортивного одягу, який просто рятує від морозу, на ультрамодний об'єкт.

Звичайно, не можна забувати і про погодні умови – нью-йоркська погода дозволяє носити навіть найбільш об'ємну куртку з кроп-топом і заразом демонструвати стрункий живіт або поєднувати пухове пальто з відкритими босоніжками, як одного разу це зробила Ріанна. Однак її приклад все одно повинен надихнути багатьох дівчат на покупку найтеплішої речі в їхньому гардеробі. До речі, саме довгі моделі пуховиків Ріанна вибирає найчастіше. А Кендалл Дженнер віддає перевагу максимально простим коротким моделям, та яскравих відтінків. З останніх її фаворитів – червоний і золото. Її подруга Джіджі також виступає на яскравому боці – її рожевий пуховик, який вона вдягла з топом аналогічного кольору і шовковими кюлотами викликав шквал коментарів в мережі.

Реклама

<b>Знаменитости в пуховиках</b>

За матеріалами: vogue.fr

Читайте також:

Джуліанна Мур в українському пуховику Ienki Ienki

Усім вітрам на зло: модна зима в місті

10 дублянок, з якими не страшна зима

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.