До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити одяг з пір’ям цього літа

Літо нарешті увірвалося на наші вулиці й у наші серця, а це означає, що не можна гаяти й дня. Хутчій діставаймо із шаф найяскравіші та найнезвичніші речі. Як гадаєте, чи можна додати літньому гардеробу легкості за допомогою пір’я — такої богемної і принадної деталі? Показуємо найцікавіші приклади з колекцій весна-літо 2021.

Все серйозно

У новій весняно-літній колекції Salvatore Ferragamo ми побачили, що пір’я, яке зазвичай асоціюють зі святом і веселощами, можна вписати навіть в офісний гардероб. Саме ним Пол Ендрю прикрасив досить строгі речі на зразок спідниці-олівця в коричневому кольорі або чорної жилетки, підкресливши корпоративний настрій сорочкою блакитного відтінку з гострим коміром.

Реклама
Salvatore Ferragamo
Спортлото

Ми вже звикли, що спортивний одяг можна легко змішувати з діловими піджаками або романтичними сукнями. Цього ж літа нам дизайнери пропонують виходити на новий рівень і без докорів сумління поєднувати штани в спортивному стилі з ошатним кейпом, розшитим пір’ям. Таким яскравим образом підсумував свою весняно-літню колекцію бренд KOCHE.

KOCHE
Святу бути

Колекція No.21 всім своїм виглядом натякає, що в найближчу п’ятницю мають бути танці, а найкращим образом для них буде спідниця з пір’ям. По-перше, вона має ефектний вигляд у русі, а по-друге, її можна носити як з розкішним шовковим жакетом і туфлями-лодочками, так і з чимось простішим, наприклад, білою майкою і слайдерами.

No.21
Мінімально

Вписати у свій вечірній гардероб пір’я можуть навіть шанувальники мінімалістичного стилю. Їм радимо звернути увагу на образи, створені в одному кольорі. Наприклад, український бренд GUDU цього літа пропонує носити сукні на тонких бретельках, декоровані пухнастим пір’ям. Доповнити їх можна лаконічним взуттям та аксесуарами.

GUDU
Нульові з нами

Бренд Blumarine був неймовірно популярний у нульових зі своїми підкреслено дівочими силуетами й інфантильністю. Сьогодні мода 2000-х повертається до нас і в колекціях цієї італійської марки можна знайти чимало актуальних трендів, наприклад, поєднання пір’я із солодким рожевим відтінком. Якщо хочеться відчути себе спокусливою німфеткою — беріть на замітку.

Blumarine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.