До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити шкіряні спідниці цієї осені

Починати новий сезон слід з придбання модних речей. Цієї осені максимум уваги приваблять шкіряні спідниці різних фасонів і відтінків – від прямих моделей довжини міді до зухвалих міні, вкритих анімалістичним забарвленням. Streetstyle-активістки вже демонструють стильні обнови на вулицях головних столиць моди. Дівчата поєднують шкіряні спідниці з сорочками чоловічого крою, повітряними блузками і маскулінними піджаками. Найсміливіші одягають відразу кілька шкіряних елементів та комбінують в образі різні відтінки шкіри.

Streetstyle
З тваринним принтом

В осінньому сезоні головним супутником шкіряних спідниць стане принт, що імітує забарвлення тварин. Модниці приміряють пальта зі зміїної шкіри в парі з модними спідницями, вибирають шкіряні моделі у стилі бохо з леопардовими візерунками або ненудні варіанти з кольорового пітона.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Шкіри забагато не буває

Шанувальниці шкіряних виробів належно оцінять стильні комбінації спідниць з жакетами, підібрані тон у тон. У таких шкіряних ансамблях, лакованих костюмах або теракотових комплектах у стилі печворк можна вийти на прогулянку, вирушити на ділову зустріч або податися на світський захід.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
З піджаками

Спідниця зі шкіри в парі з жакетом чоловічого крою вже стала класикою осіннього сезону, доречною у всіх випадках життя. Модниці демонструють цікаві поєднання барв в ансамблях, заправляють приталені легкі жакети у спідниці і накидають на плечі картаті піджаки для прохолодних вечорів.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
З небанальними аксесуарами

Не надто спекотне і не надто холодне вересневе міжсезоння – вдалий час для шкіряних спідниць у поєднанні з вільними сорочками, романтичними блузками і цікавими аксесуарами. Модні дівчата воліють носити зухвалі міні з ковбойськими черевиками і капелюхами як з Дикого Заходу, а елегантні максі – з широкими поясами, що переносять у спогади про 1980-і.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.