До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити карту — головний принт цієї осені

Карта — один з небагатьох модних принтів, що має попит увесь рік. Тож не дивно, що в сезоні осінь-зима 2021/2022 позачасовий візерунок з’являється на жіночних спідницях, вільних сорочках і об’ємних пальтах. Завдяки різноманітності патернів карта сподобається як шанувальникам класичного одягу, так і прихильникам активного відпочинку, гіпстерам, а також вишуканим дамам.

Принт клетка осень-зима 2021/2022

Тартан, гленчек, віші, аргайл, гусяча лапка — картатий принт має безліч підвидів. Хоч який ви з них виберете — він матиме актуальний вигляд. Та з огляду на той факт, що цього сезону спостерігається відродження поппанку, особливої уваги варто надати візерунку "шахівниця" і карті яскравих кольорів.

Реклама
Принт клетка осень-зима 2021/2022

Принт "шахівниця" раніше безпосередньо асоціювався з модою емо, але з нульових він пройшов довгий шлях. Нині є багато ітерацій мікротренду, і цей візерунок частіше з’являється не просто в чорно-білому вигляді, а в різних комбінаціях відтінків. До того ж розміри карт також варіюються.

У сезоні осінь-зима 2021/2022 картатий візерунок має максимально життєрадісний і яскравий вигляд. Придивіться до спідниць у стилі печворку, які поєднують різні типи культового принту, жакетів з візерунком гленчек кольору фуксії чи насичено зеленого відтінку, або затишних жилетів, прикрашених різнобарвним аргайлом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.