До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити гороховий принт цього літа

Принт в горошок або ж polka dot з'явився ще в XVIII столітті, і в різні епохи його інтерпретували по-різному: в стилі pin-up його бачили в 1950-х, порівнювали з арт-об'єктом у божевільні 1960-ті і подарували спортивний настрій в 1980-х. Цього сезону принт перетворюється в нову класику завдяки поєднанню чорного і білого. Від гламурних купальників Симона Порта Жакмю до романтичних суконь Джейсона Ву – "горох" представлений у весняно-літніх колекціях різних дизайнерів.

<b>подиум горох 2018</b>

Реклама

Знаменитості сміливо експериментують з різними розмірами горошин, великими або дрібними, але перевагу все-таки надають перевіреному варіанту – білим горошинам на чорному тлі, або навпаки.

<b>Звезды polkadot</b>


Горох – це той принт, з яким важко помилитися. Що б ви не вибрали: спідницю, блузу, сукню, або всього лише деталь, аксесуар, – горох здатен надати елегантності будь-якому образу. Дивіться підбірку з найкращих речей-фаворитів в горошок спеціально від Vogue.ua

<b>Подборка polkadot</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.