До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як ненудно поєднувати чорне й біле: 6 модних ідей

Поєднання чорного й білого вже давно називають вічною класикою, з якою складно помилитися. Щоправда, дехто вважає цей дует доволі консервативним, але ми готові довести зворотне. Ось шість модних ідей, які допоможуть по-новому подивитися на два найконтрастніші відтінки, з якими можна вирушити і на ділову зустріч, і на романтичне побачення.

Не лише в офіс

Чорний костюм із жакетом відразу ж асоціюється з чимось строгим і формальним, але гра з деталями допоможе виділитися із загального чорно-білого натовпу офісних співробітників. Можна замінити класичний жакет на укорочений, а до сорочки підібрати чоловічу краватку. За жіночність в образі нехай відповідають розрізи на спідниці й витончене взуття.

Реклама
Жакет IRO, сорочка Hugo Boss, краватка DSQUARED2, спідниця Beatrice, взуття CHANEL
Неспішною ходою

Ми звикли, що одяг для відпочинку найчастіше розфарбований строкатими або романтичними принтами, але чому б не зробити ставку на чисті відтінки. Нам подобаються сарафани до підлоги з білосніжної бавовни, характеру якій додають чорні стрічки. В такому буде вельми приємно гуляти вже порожніми набережними, насолоджуючись оксамитовим сезоном.

Сукня LAS, прикраса Paco Rabanne, взуття Circus hote
Вечірочка

Бути яскравою в чорно-білому можна навіть на вечірці, де всі інші гості у блискітках або пір'ї. На допомогу прийде незвичайна сукня з фатину, контрастні білі колготки й мінімалістський лонгслів.

Гольф Giuliva Heritage, сукня Malva Florea, колготки Gucci, чоботи Jimmy Choo
Справжній джентльмен

Ігри з чоловічим стилем неможливі без чорного й білого. Можна просто взяти маскулінний костюм і підібрати до нього білу сорочку, а можна трохи пофантазувати.

Сорочка Hugo Boss, спідниця High, жилет AKN Born, капелюх Lia Gureeva
Мінімалізм

Не дарма мінімалісти люблять поєднання чорного й білого — це лаконічно, зрозуміло й естетично привабливо. Додати лиску чорно-білому ансамблю допоможе вибір правильної фактури — в струмливому шовку вони мають чудовий вигляд.

Топ Moos, брюки Giuliva Heritage, сережки Valentino, взуття Chanel
Сильна жіночність

Акцент на плечі й підкреслена талія, легка спідниця й чуттєві аксесуари — з'єднати разом жіночність і строгість абсолютно реально, варто лише трохи пограти з пропорціями й відтінками.

Бодіс'ют Alexandre Vauthier, спідниця Moos, ланцюжок Chanel, взуття Yves Saint Laurent, капелюх Lia Gureeva

Фото: Elena Belousova @whiteusova & Alena Nikiforova @sunny_blossom

Модель: TJ @forevermotswana from INO Model Management @inomgmt

Стиліст: Ekaterina Dmitrieva @from_cali_with_love

MUA: Kristina Semak @kris.semak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.