До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вдома: міські піжами для ідеального вихідного

Настала весна, а разом з нею – сезон відкритих терас і сніданків на свіжому повітрі. Щоб почуватися максимально комфортно в вихідний день, потрібно вибрати відповідний образ. Тут на допомогу і приходять атласні піжами, прикрашені флористичним або геометричним принтом, халати з найтоншого шовку і комбінезони, що не сковують рухів. Vogue.ua пропонує поглянути на легкі і розслаблені образи, в яких кожна дівчина почуватиметься як вдома.

Коко Шанель, 1931

Жіночі піжами з'явилися в 1920-х роках, їх використовували виключно як домашній одяг, але завдяки француженці Коко Шанель у 1930-х роках цей елемент гардероба перекочував у щоденні образи. За прикладом Коко, акторка Марлен Дітріх 1932 року з'явилася в шовковому ансамблі в фільмі "Шанхайський експрес", а потім Клодетт Кольбер у стрічці 1934 року "Це сталося якось вночі" викликала справжній фурор, коли одягнула білу піжаму з контрастним коміром і лацканами. З тих пір мода на шовкові міські піжами стрімко почала набирати обертів.

Реклама
Клодетт Кольбер, 1934

Зараз шовкові піжами і халати стали синонімом затишку, тепла і відпочинку, щільно вкоренилися не тільки в домашньому жіночому гардеробі, але і стали альтернативою літнім сукням з льону, батисту і бавовни. Дівчата вдягають їх як з мюлями і сандалями, так і з кедами в повсякденному житті, а коли хочеться додати трохи гламуру і шику, в хід йдуть витончені босоніжки і туфлі на високій платформі родом з 1970-х.

Vogue.ua зібрав ідеальні шовкові комплекти, щоб насолоджуватися кожним сонячним і теплим днем цієї весни.

<b>пижамы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.