До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке новий східний колорит в гардеробі

Химерні орієнтальні мотиви, ретросилуети і флористичний орнамент у поєднанні з технологічними синтетичними тканинами створюють новий східний колорит, який впишеться в будь-який літній гардероб.

Сукня з нейлону, CALVIN KLEIN 205W39NYC; гумові сандалі, Jimmy Choo; сережки – власність моделі
Гра в класики

Графічна клітинка пропонує велике поле для експериментів. Особливе задоволення – поєднувати принти різного малюнка і масштабу.

Реклама
Вовняне пальто, бавовняна сорочка, бавовняні кюлоти, все – Mother of Pearl; сумка з текстилю і шкіри, гумові сандалі, все – Jimmy Choo; шкарпетки, UK Tights; сережки – власність моделі
Зоряний пил

Костюмні комплекти в орієнтальному стилі стануть ідеальним рішенням для вечірніх виходів. Безпрограшний варіант – з блискучої ламе з контрастною окантовкою.

Шовкова сорочка, шовкові штани, все – Dior; гумові сандалі, Jimmy Choo; шкарпетки, UK Tights; сережки – власність моделі
Мереживниця

Сукню з напівпрозорого мережива дизайнери доповнюють ледь помітними деталями – оборками та дрібними перламутровими ґудзиками. Їх можна носити поверх топів і простих сорочок з строкатим квітковим малюнком.

Сукня з мережива, бавовняна сорочка, труси, шкіряний пояс, все – Miu Miu; гумові сандалі, Jimmy Choo; шкарпетки, UK Tights; сережки – власність моделі
Обман зору

Густі орієнтальні мотиви розквітають на делікатному шовку та іскристому жаккарді. Вони нагадують барвистий розпис на старовинних гравюрах і японські татуювання.

Комбінезон з жаккарда, шкіряний пояс, все – Saint Laurent; сережки– власність моделі

Фото: Jem Mitchell @Lala Land

Стиль: Joanna Schlenzka @Saint Luke

Зачіски: Neil Moodie @Bryant Artists

Макіяж: Sandra Cooke @The Wall Group

Манікюр: Mike Pocock @Saint Luke

Фотооператор (DOP): Sam Hooper

Ретушування: Glen Travis

Асистенти фотографа: James Deacon, Chris Greenaway

Асистент стиліста: Luiza Cirico

Асистент перукаря: Alex Jottini

Модель: Ninouk Akkerman @Wilhelmina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.