До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається капсульний весняний гардероб

Прийшла весна й час задуматися про створення капсульного весняного гардероба. Підбираючи стильну капсулу, перше, на що варто звернути увагу, — поєднання речей між собою і не дуже яскраві відтінки. Тоді навіть кілька правильно підібраних речей становитимуть ту саму основу, до якої можна буде додати кілька ультратрендових елементів. Щоб заощадити бюджет і придбати тільки потрібні й модні речі, Vogue.ua. підготував добірку із 7 головних елементів цього сезону, на які потрібно звернути увагу.

Streetstyle
Бежевий брючний костюм

Щоб іти в ногу зі свіжими трендами, достатньо цієї весни придбати брючний костюм у бежевій колірній палітрі — від пісочних відтінків до карамельної гами. Цей варіант по правді слугуватиме не один сезон і не підведе у відповідальний момент. Головне вибрати правильний крій, який матиме вигідний вигляд на фігурі. Серед найактуальніших моделей: маскулінні варіанти, асиметричний крій та елегантні моделі із широкими штанами й прямими жакетами.

Реклама
Streetstyle

<b>капс костюм</b>

Мюлі з квадратним носком

Мінімалістичні тренди особливо актуальні цієї весни. Серед них на окрему увагу заслуговують мюлі з квадратним носком, які знову повернулися в гардероби модниць. Щоб не розпорошувати бюджету даремно, пропонуємо сфокусуватися на купівлі вінтажної моделі, натхненої естетикою 90-х років. Так, у Bottega Veneta можна знайти мюлі з дутим ремінцем будь-якого відтінку, у Malone Souliers — варіант із сіточкою, а у Gia Couture — модель з перекладкою між пальцями.

Streetstyle

<b>капс мюли</b>

Повсякденний клатч

Для повсякденних пересувань містом потрібен універсальний і практичний аксесуар, який не тільки доповнить капсульний гардероб, але й умістить все потрібне для сучасної дівчини, а саме: гребінець, зарядку, помаду, блокнот, телефон, ключі, гаманець і антисептик. Щоб не брати із собою велику сумку, яка не завжди матиме доречний вигляд з настанням вечора, Vogue.ua пропонує вибрати повсякденний об’ємний клатч.

Streetstyle

<b>капс сумки</b>

Трикотажна сукня

Період міжсезоння — та сама пора, коли не обійтися без базової трикотажної сукні, яка виручить у будь-якій ситуації. Цієї весни варто звернути увагу на моделі з відкритими плечима, смугастий принт і небанальне в’язання. Серед наймодніших: нюдова сукня в дрібну горизонтальну смужку Loewe й монохромна сукня без рукавів Jil Sander.

Streetstyle

<b>капс платья трикотаж</b>

Масивні ланцюги

Прикраси на шию як масивні ланцюги — модний тренд цієї весни й практичний аксесуар на кілька сезонів уперед. Так, Alberta Ferretti й Saint Laurent вже продемонстрували актуальність цього тренду в наступному сезоні осінь-зима 2020/2021. Крім того, якщо є потреба заощадити бюджет, то краще купити одну стильну й універсальну прикрасу, ніж п’ять непотрібних. Цієї весни купуємо масивні ланцюги в Oscar de la Renta, Paco Rabanne і Bottega Veneta.

Streetstyle

<b>капс массивные цепи</b>

Шкіряний жакет

Вибираючи між курткою-косухою й ретро-блейзером зі шкіри, цієї весни варто поставити на другий елемент. По-перше, шкіряний жакет має набагато цікавіший вигляд, а, по-друге, його також легко поєднати з усім гардеробом. Так, за допомогою шкіряного прямого блейзера в стилі 90-х років можна доповнити як трикотажну сукню, так і елегантні штани з високою посадкою й базові сині джинси. У головних столицях моди цей тренд уже стає доволі популярним.

Streetstyle

<b>капс блейзер</b>

Джинси

Нова пара джинсів ніколи не буде зайвою навесні. Універсальний денім можна надіти як на роботу, так і прийти на світську вечірку — в обох випадках це буде доречним. Цієї весни немає обмежень у моделях джинсів. У тренді: ультравільні пари Tibi, з ефектом градієнта Stella Mccartney, із завищеною талією The Attico, злегка звужені Saint Laurent або прямі Khaite.

Streetstyle

<b>капс деним</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.