До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається капсульний вечірній гардероб

Vogue.ua і далі розбирає тему капсульного гардероба. Ми вже склали ідеальний діловий і повсякденний гардероби для цієї осені, а тепер настав час скласти капсулу для вечірніх виходів у світ. Разом з fashion-ритейлером SYMBOL ми вибрали сім речей, які слугуватимуть по-справжньому довго й будуть доречні в найрізноманітніших ситуаціях.

Saint Laurent
Смокінг

Не дарма Le Smoking, який придумав Ів Сен-Лоран ще в 1960-х, не втрачає своєї актуальності. Маскулінний смокінг має надзвичайно сексуальний вигляд на жіночому тілі. Прихильниці гри на контрастах сміливо можуть носити його із чуттєвою сукнею-комбінацією, недбало накинувши на плечі, а шанувальниці класики впевнено почуватимуться в брючній двійці, додавши їй шику за допомогою прикрас. Серед наших фаворитів — чорні класичні жакети Alexander McQueen і Givenchy, а також яскраво-червона модель Alexander McQueen.

Реклама

<b>Symbol_EveningJacket</b>

Сукня-жакет

Поєднання строгості й елегантності жакетів так сподобалося дизайнерам, що їхній чіткий крій вони зробили основою суконь. Формальнішу їхню версію можна знайти в колекції Sportmax, Brunello Cucinelli сукням-жакетам додають святковості за допомогою леліток, а найсексуальнішу версію цього тренду можна знайти в Balmain.

<b>Symbol_Tuxedo</b>

Відкриті босоніжки

Відкриті босоніжки, які тримаються на нозі буквально завдяки кільком ремінцям, сьогодні стали популярнішими за класичні туфлі-лодочки. Пояснюється це тим, що вони мають чуттєвіший вигляд на ногах і водночас візуально видовжують їх. Зразок мінімалізму й лаконічності представлений у колекції Bottega Veneta, грайливіший настрій можна створити разом з босоніжками Dolce & Gabbana, а золотисті босоніжки з кристалами Alevi Milano стануть пікантним акцентом у монохромному образі.

<b>Symbol_Shoes</b>

Оксамит

Оксамит — матеріал, який викликає миттєві асоціації з вечірнім дрес-кодом. Йому притаманна особлива магія і навіть вбранню найпростішого крою він надає врочистішого образу. Серед наших фаворитів — сапфіровий жакет Max Mara, сукня з відкритими плечима Valentino і криваво-червоне вбрання Saint Laurent.

<b>Symbol_Velvet</b>

Ефектний клатч

Невелика ефектна сумка має бути в кожному гардеробі. Якщо відповідальні виходи у світ трапляються не дуже часто, то краще звернути увагу на моделі, які пасуватимуть до різного вбрання — чорну класику Givenchy, модель з великою пряжкою Valentino або всипаний стразами клатч Giuseppe Zanotti.

<b>Symbol_BAG</b>

Лелітки

Коли нам хочеться свята, ми звертаємо увагу на лелітки. Ще недавно вони асоціювалися лише з вечірнім гардеробом, але сьогодні дедалі частіше на них можна натрапити в денних і навіть брутальних образах. Ідеальні блискучі вбрання на всі випадки життя ми знайшли в колекціях David Koma, Retrofete та Ermanno Scervino.

<b>Symbol_Пайетки</b>

Пір’я й торочки

Пір’я і торочки — декор, який має особливо ефектний вигляд під час рухання. Саме цим пояснюється його популярність під час вибору вбрання для вечірок. І хоч цього року плекаємо надію тільки на домашні свята, це не означає, що ми не танцюватимемо на них. Зробити свято незабутнім допоможе пудрова сукня з пірям страуса Philosophy di Lorenzo Serafini, двобарвна сукня з торочками Bottega Veneta й обтисла сукня Balmain.

<b>Symbol_Fringes</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.