До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: найкрасивіші сукні на червоних доріжках

Наближається кінець 2021 року і час підбити модні підсумки. Попри пандемію коронавірусу, за останній рік відбулося безліч червоних доріжок — від премії "Золотий глобус" до Fashion Awards. Урочисті заходи цього разу мали гібридний формат: частина подій пройшла у традиційному офлайн режимі, тоді як інші церемонії мали урізаний вигляд у зв'язку з обмеженнями — тому багато гостей приєдналися онлайн. Нововведення не злякали знаменитостей, вони, як і раніше, вбиралися в ефектні сукні та позували для знімків у Instagram і фотозвітів легендарних церемоній.

Белла Гадід у Schiaparelli

Під час 74-го Канського кінофестивалю Белла Гадід продемонструвала один із найбільш пам'ятних образів цього року, який точно увійде в історію. Топмодель приміряла довгу облягаючу чорну сукню з осінньо-зимової кутюрної колекції Деніела Роузберрі для Schiaparelli. Головним акцентом стала скульптурна прикраса дизайнера (і стала візитівкою в легендарному французькому домі) у вигляді бронхів, зроблена з позолоченої латуні. Тим часом, зіркою червоної доріжки Венеційського кінофестивалю цього року стала Дженніфер Лопес, яка для свого першого офіційного виходу з Беном Аффлеком як зі супутником, обрала білосніжну сукню з глибоким декольте Georges Hobeika. Герцогиня Кембридзька також здивувала публіку своїм урочистим виходом для прем'єри нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати". Кейт з'явилася в елегантній сукні-кейпі свого улюбленого бренду Jenny Packham, розшитій сотнями золотих паєток.

Реклама
Кейт Міддлтон у Jenny Packham

На окрему увагу заслуговують образи зірок на урочистому благодійному Балу Інституту Костюму Met Gala, який повернувся після дворічної перерви. Так, Кендалл Дженнер позувала в "голій" сукні Givenchy, розшитій блискучими кристалами — її вбрання було натхнене образом Одрі Хепберн у фільмі "Моя прекрасна леді". Кайя Гербер приміряла елегантну сукню Oscar de la Renta, референсом для якої став вихід Б'янки Джаггер у 1981 році на цьому ж заході. Гейлі Бібер одягла чорну оксамитову сукню з глибоким декольте Saint Laurent, натхненням для якої став образ головної ікони стилю ХХ століття – Грейс Келлі. Vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні знаменитостей на червоних доріжках у 2021 році.


[READ_ALSO id=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.