До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія однієї речі: перловий топ BEVZA

Сережки і кулони у вигляді гігантських раковин золотого і чорного кольорів, легкі шовкові хустинки, сяючі відблиски на шкірі, легкі хвилясті сукні та блузи, літні светри і кроп-топи грубої в'язки, довгі спідниці і відкриті плечі – колекція Bevza весна-літо 2019 немов створена для ідеальних прогулянок біля моря.

<b>bevzass</b>

Реклама

Однією з найбільш пам'ятних речей нової колекції став кроп-топ з перлин, який вже отримав безліч замовлень від байєрів і любов фанатів мінімалістичної естетики Bevza. Vogue UA дізнався у дизайнера Світлани Бевзи, як вона придумала цю річ.

Топ з перлин, Bevza весна-літо 2019

Як розповідає Світлана, вперше ідея створити перловий топ виникла, коли вона їла мідії. Так само як і перли всередині раковин, так і дівчина в одязі. "Для мене кожна дівчина – це символічно перлина", – пояснює дизайнер.

Плетіння і повсюдне використання намистин в останні сезони часто трапляється у багатьох брендів. Бевза розуміла, що цим уже нікого не здивуєш, тому вирішила сумки і аксесуари представити у вигляді одягу.

Фото: @bevza

Для перлового топа Світлана вирішила скористатися тією ж технікою, якою плетуть сумки або ж масажні накидки з дерев'яних намистин для крісел автомобілів. На один топ йде три тисячі намистин і близько трьох днів ручної роботи. В силу того, що для виробництва моделі необхідна велика кількість сировини, довелося вибирати пластикові перлини, щоб топ був легким. З тієї ж причини Світлана хоче замінити використовуваний матеріал на більш екологічний. Знайти альтернативу пластику під час створення колекції не було часу, але зараз дизайнер веде переговори з фабриками, які випускають матеріали, що легко і швидко переробляються.

Фото: @bevza

Перловий топ BEVZA на вигляд ефектний і самодостатній. Його можна носити як і соло на голому тілі, так і всіляко комбінувати з будь-якими елементами гардеробу. Сама Світлана рекомендує одягати його на білу сукню або футболку в ансамблі з чорними матовими брюками з високою талією або кюлотами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.