До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: светр із шарфом — наймодніше поєднання цієї зими

Попри те, що цей тренд ще не встиг заполонити Instagram-стрічки всіх користувачів, светри із шарфом можуть полонити серця прихильниць комфорту найближчим часом: така альтернатива светрів з високим горлом точно припаде до душі всім шанувальникам практичності. Базові моделі, які легко впишуться в будь-який зимовий гардероб, можна знайти у Le 17 Septemre і Loulou Studio. Ці варіанти стануть надійними супутниками модниць і допоможуть створити затишний образ без особливих зусиль.

Завдяки своєму крою такі светри прості в стилізації: пов’язати великий бант або недбалий вузол — залежить тільки від вас. На додаток радимо вибирати штани-палацо з високою посадкою й зборочками, як у зірки Instgram Анук Ів, або шкіряні банани, як у блогерки-мільйонниці Емілі Франчески. Обіграти образ, як завжди, допоможуть правильно розставлені акценти: золоті прикраси, об’ємні хобо й взуття на масивній підошві.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 светрів із шарфом для затишних зимових образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.