До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: як модниці носять шкіряні сорочки цієї зими

Шкіра — справжня королева балу, що керує трендами останніх кількох сезонів. Цієї зими шкіряні сорочки не втрачають своєї актуальності, а лише зміцнюють позиції в модних тенденціях. Vogue.ua зібрав найкращі образи Isntagram-інфлюенсерів з усього світу для зимового натхнення.

На хвилі загальної ностальгії шкіряні сорочки з 70-х і далі полонять світ моди. Але якщо в тій декаді їх найчастіше носили тільки зі штанами кльош і мідіспідницями, то нині стилістичних рішень набагато більше. У сучасну карантинну еру найактуальнішим буде ансамбль із затишним спортивним костюмом, як у Бріттані Ксав’єр, або улюбленими джинсами фасону flared leg, як у Лаури Бітлок. Крім цього, можна зіграти ва-банк і скласти шкіряний total look — шукати натхнення радимо в акаунтах Іззі Лу та Емми Роуз.

Реклама

Ще одним ефектним рішенням стане поєднання шкіряної сорочки й однотонного бавовняного топа — такий стилістичний трюк уже випробували модниці Діана Дюка, Сіре Кемпбелл і Зарейна Фергюсон. Доповнити образ радимо вінтажною сумкою на короткому ремінці та взуттям на масивній підошві. Крім класичних чорних сорочок, у тренді залишаються й усі відтінки шоколаду — таку до власного гардероба вже додала Наталі Джаст. Шкіряну сорочку кольору молочного шоколаду найкраще поєднувати зі світлим взуттям — наприклад, з ультрапопулярними жокейськими чоботами або чоботами-трубами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.