До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: із чим модниці носять корсети

Вже не перший сезон тренд на корсети має попит серед зірок вуличної моди. Справді, за останні кілька років селебриті й insta-інфлюенсери засвідчили, що корсет може бути досить практичним, сучасним і, як не парадоксально, зручним елементом образу. Ба більше, через підвищений попит на цю частину гардероба дизайнери постаралися зробити корсети максимально різноманітними як за формою, так і матеріалами, що дає змогу підібрати корсет для будь-якої нагоди. Vogue UA зібрав найцікавіші образи модних блогерів і знаменитостей із цим предметом одягу.

Більшість корсетів, які ми бачимо сьогодні, вже далеко пішли від своїх предків: вони стали вільнішими й більше не змушують дівчат непритомніти. На зміну стискувальним у грудях "панцирам" прийшли легкі топи й масивні корсажі. Вони можуть бути виготовлені зі шкіри, еластичної тканини, або взагалі являти собою прозору сітку.

Реклама

Надихнувшись образами insta-модниць, корсет можна вдягнути на трикотажний джемпер, як це робить Ксенія Адонтс, або сорочку, наслідуючи приклад стилістки Марії Бернад. У таких поєднаннях краще вибирати кольори на контрасті, щоб корсет вирізнявся на тлі одягу під ним.

Геть приталені корсетні топи можна носити з масивним верхнім одягом, поєднуючи з теплими пальтами та спортивними бомберами. Спробуйте також одягати легкі корсети зі штанами в колір, підкреслюючи мінімалістичність образу. Особливо гарний вигляд такий варіант матиме з об’ємним класичним костюмом, як на фото французької модниці Каміль Шар’єр.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.