До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І знову Меган: міс Маркл обирає плісировку

Чим менше часу до весілля принца Гаррі і Меган Маркл, тим більший ажіотаж навколо цієї пари. Однак, майбутні молодята не ховаються за високим парканом, а ведуть активне громадське життя. На цих вихідних вони відвідали змагання для колишніх і активних військових Invictus Games, на яке міс Маркл прийшла в плісированій сукні з останньої круїзної колекції Self-Portrait.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Незважаючи на грайливий характер сукні – яскравий принт, рюші і відкриті плечі – Меган Маркл вдалося зберегти всі правила пристойності. Допомогли їй у цьому строгий жакет на манер чоловічого і лаконічні босоніжки.

Реклама
Self-Portrait Resort 2018

Її приклад сміливо можуть взяти на озброєння дівчата, які після виснажливого дня в офісі хочуть розслабитися з келихом вина на відкритій терасі, а часу на переодягання зовсім немає. Vogue.ua вибрав ще 10 суконь-плісе, якими можна додати романтичності щоденному гардеробу.

<b>MeghanPleated</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.