До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди на Тижні моди в Лондоні осінь-зима 2021/22

Лондон поступово готується до виходу з суворого локдауну, який було знову введено в Британії цієї зими, і це відчуття оптимізму явно відчувалося і в колекціях місцевих дизайнерів. Для об'ємних убрань для вечірок, які при цьому можна носити в режимі 24/7, до повернення клітинки — розповідаємо про головні тренди сезону осінь-зима 2021/22 з лондонського подіуму.

Preen
Об'єм 2.0

Хто показав: Simone Rocha, Roksanda, Osman

Реклама
Roksanda, Simone Rocha, Osman

Об'ємними повітряними силуетами була наповнена остання колекція Сімон Роша, яка з сезону в сезон працює в романтично-історичному жанрі, привертаючи до нього дедалі більше уваги. Пограти з об'ємом цього разу вирішили Roksanda, Molly Goddard і Osman — їхні образи стали безмовним нагадуванням про те, що не даремно до пандемії Лондон був містом найяскравіших вечірок.

Повернення ремесел

Хто показав: Chopova Lowena, Simone Rocha, Matty Bovan

Chopova Lowena, Simone Rocha, Matty Bovan

Молодий британсько-болгарський бренд Chopova Lowena, який став популярним завдяки майстерній роботі з елементами ручної роботи, і надалі змушує ремеслені техніки бути ультрамодними. Їхню популярність пов'язують зокрема з тим, що під час торішнього карантину багато з нас звернулися до різноманітних видів плетіння в пошуках душевного спокою. Шанувальникам хендмейду також радимо звернути увагу на нові колекції Simone Rocha і Matty Bovan.

Бралети

Хто показав: Nensi Dojaka, Emilia Wickstead, Yuhan Wang

Nensi Dojaka, Emilia Wickstead, Yuhan Wang

Одним із помітних трендів на Тижні моди в Лондоні стала практично повна відсутність верхнього одягу в колекціях. Після перегляду колекцій Nensi Dojaka, Emilia Wickstead і Yuhan Wang складалося враження, що дизайнери спраглі тотального оновлення і начебто зривають з нас зайві шари, під якими ховаються сексапільні бралети.

Клітинка

Хто показав: Molly Goddard, Coach, Chopova Lowena

Coach, Molly Goddard, Chopova Lowena

Повернення до власних витоків вже другий сезон поспіль визначає модний порядок денний. В учасників Тижня моди в Лондоні це означилося появою різноманітної клітинки в колекціях. Так, Моллі Годдард знайшла натхнення у традиційних шотландських кілтах, а Стюарт Віверс з Coach згадав про американські накидки-пончо.

Квіткові пейзажі

Хто показав: Yuhan Wang, Erdem, Preen by Thornton Bregazzi

Preen by Thornton Bregazzi, Yuhan Wang, Erdem

Ердем Мораліоглу вже давно надихається квітковими мотивами і в новому сезоні знову продемонстрував своє вміння працювати з ними. Приєдналася до цього захоплення і дизайнерка Юхан Ван з Китаю, яка надихалася творами мистецтва часів стародавньої династії Тан, датованими VII століттям.

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.