До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Записати: головні тренди колекцій Pre-Fall 2019

Замість вау-ефекту у колекцій Pre-Fall є інша корисна опція, і називається вона "купити негайно", тобто не чекаючи офіційного старту нового сезону. Вбрання, взуття та аксесуари, які прибувають в магазини ще в середині літа, повністю відповідають потребам, якщо життя б'є ключем і складається з численних подорожей. Vogue.ua підготував повний гід по головних модних тенденціях в колекціях Pre-Fall 2019. Практикувати їх, до речі, можна починати вже зараз.

Пух і пір'я

Те, що пуховики стали головним верхнім одягом для холодного сезону, сумнівів немає ні в кого. Однак, внутрішнього пуху модним дизайнерам здалося мало, і вони вирішили додати зовнішнього декору у вигляді пір'я, створивши з них сукні, спідниці, а також прикрасили рукави, кишені та інші деталі.

Реклама
Valentino
Calvin Klein 205W39NYC
Oscar de la Renta
Спідниці + брюки

Мода на унісекс поступово трансформувала гардероб. Одним з головних fashion-симбіозів сезону Pre-Fall 2019 стануть всілякі дуети спідниць і брюк. При цьому, дизайнери пропонують не впиратися в один тип тканини, а поєднувати шерсть і шкіру, вельвет і денім.

Proenza Schouler
Calvin Klein 205W39NYC
Jason Wu
Символічні аксесуари

Гігантські сумки і дивні туфлі, складні сережки і гігантські дуті пончо – 2018 рік став тріумфальним для найнеймовірніших аксесуарів. У новому році ставки на незвичайний і складний антураж тільки виростуть.

Bottega Veneta
Givenchy
Thom Browne
3.1 Phillip Lim
Велике повернення пончо

У колекціях Pre-Fall 2019 уваги пончо приділили не менше, ніж стандартним жакетам. Одну з найбільш практичних речей для холодних місяців в майбутньому році модні дизайнери рекомендують носити за принципом багатошаровості: одягати під пончо повноцінні зимові куртки, пальта і навіть шуби з екохутра.

Chloé
Ulla Johnson
Oscar de la Renta
Міні-сукні в стилі 1980-х

Мода на ультрасексуальну естетику 1980-х відступати не збирається. Сукні для вечірок наступного року будуть суперкороткими, супервузькими і з суперрюшами. Тенденція, яка народилася ще на показі Saint Laurent осінь-зима 2016/2017, наступної зими знову буде на вершині популярності.

Givenchy
Balmain
Oscar de la Renta
Новий денім

На перший погляд, мода на денім в епоху мегапопулярності спортивного одягу трохи стихла. Але це не так, просто джинсові вбрання трансформувалися в нові форми. У колекціях Michael Kors, Valentino і Chanel джинсові куртки, джинси, топи та спідниці щедро прикрашені логотипами, символами і візерунками, що додає матеріалу естетської графічної привабливості.

Valentino
Salvatore Ferragamo
Iceberg
Клітинка

Принт в "клітинку" звично пов'язують з модою на шкільну форму. Але в новому сезоні всілякі її види будуть далекими від традиційного одягу учениць. У Prabal Gurung клітинку оздоблюють мереживом, а графічні костюми Giorgio Armani і, взагалі, схожі на ультрамодні піжами.

Chalayan
Giorgio Armani
3.1 Phillip Lim

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.