До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймодніших спідницях весни

Спідниця – справжній провісник весни, коли хочеться скинути з себе важкий одяг, вдягнути щось дуже легке і мчати на зустріч новому дню. У нових весняно-літніх колекціях бренди показали чимало справді цікавих моделей, щоб вибрати свою, ідеальну, можна було без труднощів.

Balenciaga Resort 2019
Плісе

Плісирування – один з ключових трендів сезону весна-літо 2019. Особливо доречний вигляд плісе має на спідницях довжини максі, які повністю розкривають його красу, проте більш практичним варіантом на кожен день стануть плісировані спідниці довжини міді. Головна вимога до них – нехай вони будуть яскравими.

Реклама
Calvin Klein Resort 2019

<b>Юбка_Плиссировка</b>

Трапеція

Міучча Прада в новому сезоні звернулася до моди 1960-х, що спричинило і повернення довжини міні. Причому, найбільш привабливий вигляд вона має у парі з силуетом трапеція. Є в такому поєднанні щось чарівне і наївне. Головне, носити такі спідниці з взуттям на низькій підошві.

Valentino Resort 2019

<b>Трапеция_Юбки</b>

Асиметрія

Асиметричні спідниці – легкий спосіб додати в образ трохи зухвалості, але, при цьому, не епатувати. Наприклад, моделі брендів Monse і Loewe матимуть чудовий вигляд з білими сорочками і підбадьорять офісний дрес-код, а у спідницях від Peter Do і Self-Portrait можна сміливо вирушати танцювати.

Tibi Resort 2019

<b>Асимметрия_Юбки</b>

Рожевий

З рожевим кольором легко і складно водночас. У ньому є легкість і романтизм, але, при цьому, з ним пов'язано чимало упереджень. Однак дизайнери просто шиють з нього гарні речі, а спідниці цього відтінку – втілення весни.

Isabel Marant Resort 2019

<b>Розовые_Юбки</b>

На ґудзики

Спідниці на ґудзиках, в яких відчувається подих моди 1970-х, для цього сезону дизайнери шиють переважно зі шкіри. Цю помітну в усіх сенсах річ краще поєднувати з речами максимально простими і "випадковими", наприклад, однотонним светром чи білою футболкою.

Nanushka Resort 2019

<b>Юбки_На_Пуговицах</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.