До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний настрій: гід по святкових сукнях сезону

Все ближче новорічні свята, і потрібно вирішувати з урочистим образом. Новорічна пора – час, коли немає обмежень: можна вбратися у блискучу сукню, прикрашену сотнями кристалів або мерехтливих леліток, можна вибрати повітряне вбрання з декількома шарами фатину, що здалеку нагадує невагомий десерт "Павлова", а якщо хочеться додати зухвалості та сексуальності – на допомогу створені ультракороткі міні і шовкові комбінації. Vogue.ua зібрав п'ять урочистих варіантів напередодні новорічних свят.

Alberta Ferretti осінь-зима 2018/19
Лелітки

Найбільш очікуваним гостем майбутньої новорічної вечірки обіцяють стати лелітки: перебільшено великі, святкові двосторонні або дрібний розсип мерехтливих частинок, що прикрашає буквально все. Найбільш блискучі сукні варто шукати у колекціях Ganni, Dolce & Gabbana і Stella McCartney.

Реклама
Off-White осінь-зима 2018/19

<b>праздничные платья- пайетка</b>

Оксамит

Королівський оксамит у новому сезоні знову повернувся на подіум у вигляді суконь на запах, асиметричних slip dress, а також суконь з безліччю цікавого драпірування і новим декором. Зупинити свій вибір радимо на Alexandre Vauthier, Balenciaga і Marchesa Notte.

Balenciaga осінь-зима 2018/19

<b>праздничные платья- бархат</b>

Повітряні

Відчути себе принцесою на новорічній вечірці допоможуть повітряні невагомі сукні. Напівпрозорі текстури, ніжне мереживо, велика кількість легких воланів і романтичні силуети можна знайти в колекціях Marchesa і Oscar de la Renta.

Dolce&Gabbana осінь-зима 2018/19

<b>воздушные платья1</b>

Зухвалі міні

Під час оновлення wish-листа напередодні свят варто взяти на приціл ультракороткі міні з колекцій Saint Laurent або Alexandre Vauthier, саме ці варіанти додадуть святковому образу зухвалості і розкутості.

Saint Laurent осінь-зима 2018/19

<b>мини</b>

Шовковий шлях

Історія з шовковими сукнями в новому році набирає обертів. Дизайнери нашептали, що сукні на запах довжини міді і жіночні slip dress стануть найкращими друзями у новорічну ніч.

Christian Siriano осінь-зима 2018/2019

<b>шелковые платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.