До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#FREETHELEOPARDS: 7 речей у головному принті цієї зими

Що може бути спільного між постачанням важких озброєнь та модними фото в Instagram? На це питання відповість хештег #FREETHELEOPARDS, який вже протягом кількох днів масово застосовують користувачі соцмереж, закликаючи Німеччину відправити в Україну танки Leopard. Політики та музиканти, відчайдушні модниці та волонтери, пенсіонери й діти, просто всі цими днями публікують свої фотографії в одязі з леопардовим принтом або з будь-якими іншими зображеннями цього представника сімейства котячих. Перших результатів уже досягнуто – увечері 24 січня стало відомо, що німецький уряд схвалив постачання 12 танків Leopard до нашої країни.

Френк Пітер Вайлд
Френк Пітер Вайлд

Реклама

Джамала
Джамала

TVORCHI
TVORCHI

Богдана Неборак
Богдана Неборак

Однак для перемоги над країною-агресоркою нам треба більше, отже флешмоб має ставати дедалі активнішим. Якщо у вас ще немає одягу з леопардовим патерном, а до заклику приєднатися хочеться, то наша модна добірка для вас. Усі речі MadeinUkraine, щоб заразом підтримати й українську економіку.

GUDU
GUDU

My & My
My & My

Poustovit
Poustovit

HVOYA
HVOYA

Nadya Dzyak
Nadya Dzyak

BEVZA
BEVZA

Dress To Impress
Dress To Impress

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.