До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинсові шорти цього літа

Джинсові шорти — основа модного літнього гардероба кожної дівчини. У сезоні весна-літо 2019 дизайнери продемонстрували на подіумах, які обрати небанальні варіанти цієї універсальної речі. Так, серед головних моделей цього літа: шорти з необробленими краями, вільні пари в стилі tomboy, моделі із завищеною талією з вареного деніму і класичні сині джинсові шорти.

Isabel Marant весна-літо 2019

Джинсові шорти цього літа можна вдягнути не лише на пляж, але і на ділову зустріч або світський захід — головне вибрати правильну пару. Fendi пропонують носити класичні завищені шорти із світлими швами у парі з подовженою курткою з деніму з великими накладними кишенями. Isabel Marant зізналися у прихильності до екстремально коротких шортів з вареного деніму, що відсилає до 1980-х років. Saint Laurent представили моделі з необробленими краями, а R13 віддали перевагу шортам чоловічого крою.

Реклама
Fendi весна-літо 2019
Saint Laurent весна-літо 2019
R13 весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 10 найстильніших пар шортів з деніму — від варених моделей, що відсилають до 1980-х років, до рваних пар з бунтарських 1990-х.

<b>джинсовые шорты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.