До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсові мінісукні — гіт цієї весни

Дні нарешті стають довшими й сонячнішими, і вже з’явилося кілька тенденцій, які задають тон на об’єкти бажання цієї весни. Щосезону джинсове міні здається однією з головних інвестицій. Сезон весна-літо 2021 не виняток з правил: джинсова сукня справді стане невіддільною частиною гардероба для сонячних днів, особливо у варіаціях, дбайливіших до навкілля. Nanushka для своїх виробів вибирають органічну бавовну, а H&M, наприклад, віддають перевагу екологічно чистій віскозі й ліоцелу.

Емілі Сіндлев

Новий сезон змінив модний вектор з фасонів у дусі 70-х на ніжні й романтичні, лялькові моделі. Радимо звернути увагу на об’ємні рукави-волани від Celine, двоколірне й асиметричне міні від Dolce&Gabbana і сукню-бюстьє зі шлярками від Isabel Marant. Завершити образ допоможуть гумові чоботи, що стали мегапопулярними не без участі Деніела Лі й Bottega Veneta, сумки з деніму до пари сукням і високі фактурні ковбойські чоботи.

Реклама
Celine, весна-літо 2021
Dolce&Gabbana, весна-літо 2021
Isabel Marant, весна-літо 2021

Vogue.ua зібрав 10 найкращих джинсових мінісуконь для яскравих весняних образів.

<b>джинсовые платья предметка</b>

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.