До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсові максіпсідниці – найгарячіший тренд наступного сезону

Мініспідниці домінували в індустрії моди надто довго, проте дизайнери нещодавно зробили бажаний відхід від короткої довжини. Якщо на згадку про джинсову максіспідницю на думку спадають образи Брітні Спірс або Дженніфер Еністон, ви на неправильному шляху. Цей сезон присвячений шикарним фасонам, що повторюють силует.

Balenciaga, весна-літо 2023

Знайти улюблену довгу модель можна у весняно-літніх колекціях Burberry, що представили спідниці з високою посадкою, або в MM6 Maison Margiela та GCDS, які показали потерті варіанти. Не залишилася осторонь тренду й українська дизайнерка Маша Попова – на своєму дебюті на Тижні моди в Лондоні вона представила асиметричні джинсові максі з низькою посадкою, які рекомендує римувати з яскравими бра.

Реклама
MM6 Maison Margiela, весна-літо 2023
Masha Popova, весна-літо 2023

Хоча такі довгі денімові спідниці – дещо повсякденна річ, вони так само добре пасуватимуть і для вечірніх виходів. Надихнутися можна нещодавньою появою Джиджі Гадід на церемонії Fashion Media Awards. Супермодель зробила ставку на світлу модель з необробленими краями та бічним розрізом.

Джиджі Гадід

Як показали моделі на показах, джинсові максі пропонують безмежні можливості стилізації. Streetstyle-зірки явно надихалися побаченим на подіумах. Наприклад, скандинавська інфлюенсерка Перніль Тейсбек цього року безперервно носила максіспідниці. Під час останнього Тижня моди Емілі Сіндлев з’явилася в джинсовому total look від Ganni, в якому максіспідниця римувалася з трендовим жилетом. Каро Даур вибрала яскраву червону модель, яку стилізувала з довгими рукавичками та кроп-топом з фігурними розрізами.

Каро Даур
Емілі Сіндлев

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.