До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День вишиванки: 10 суконь, натхненних українськими традиціями

Кілька років тому про українські вишиванки заговорив увесь світ. Ефект вибуху бомби справили розшиті у традиційний спосіб сорочки та сукні Віти Кін. За цими яскравими і невимушеними речами шикувалися дівчата зі всього світу: від Анни Делло Руссо до Демі Мур і королеви Нідерландів Максими.

Модель Надя Шаповал у сукні-вишиванці

Сьогодні вишиванки вже не домінують у списку найгарячіших покупок сезону, але вони перетворилися в надійну літню класику – у лляних вільних блузах, прикрашених етнічними мотивами, дуже приємно як проживати спекотні дні в місті, так і насолоджуватися відпочинком біля води. Українські вишиванки, в тому числі, дали життя безлічі нових брендів, які так чи інакше працюють з етнікою і пляжною модою, тому кожного сезону інтерпретують по-новому наші національні коди.

Реклама
Ulla Johnson Resort 2019

Напередодні Дня вишиванки, який святкують 16 травня, vogue.ua вибрав 10 літніх суконь і блуз, натхненних українськими традиціями.

<b>A_La_Vyshyvanka</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.