До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dans Le Jardin: як одягнутися в стилі Марії-Антуанетти

7 серпня в маєтку Полякових відбудеться одна з незабутніх вечірок літа. Називається вона Dans Le Jardin: Rêve De Mariya Antuanetta, а всім гостям треба буде дотримати дрес-коду в стилі XVIII століття. Окремий бонус вечора — виступ першої солістки Національної опери України Ганни Муромцевої та прем’єра Національної опери України Олексія Тютюнника, а ми поки надихаємося тематичними образами з фільму "Марія-Антуанетта".

Кадр з фільму "Марія-Антуанетта"
Вище за хмари

Образ актриси Кірстен Данст у фільмі "Марія-Антуанетта" став одним з найразючіших за останні 15 років. Режисерка стрічки Софія Коппола не стала дослівно цитувати ту епоху, а показала її очима юних тинейджерів, закцентувавши на десертній колірній гамі й запальній музиці. Одне з ключових убрань, які Данст приміряла в кадрі, — блакитна корсетна сукня з округлим викотом, сучасну версію якої можна обіграти за допомогою топів з пишними рукавами або суконь з глибоким викотом.

Реклама
Трохи драми

Прихильницям чорного кольору не варто впадати в розпач — Марія-Антуанетта носила не тільки сукні відтінків макарунів. Саме за допомогою колірної палітри її вбрання можна побачити, як змінювалося життя, настрій і самовідчуття королеви. І якщо на початку стрічки ми бачимо дівчину у вбранні свіжих пастельних відтінків, то до середини історії її образи стають спокійнішими та стриманішими. З підлітка вона обертається на молоду жінку зі своїми турботами й справами. У кадрі навіть з’являється чорний колір — драматичний і сексуальний. Сьогодні такий настрій легко можна повторити за допомогою напівпрозорого корсета й пари туфель з коштовним декором.

Сама насолода

На згадку про Марію-Антуанетту — миттєво уявляєш щось рожеве й невагоме. Саме цей солодкий відтінок найчастіше зринає в пам’яті, коли йдеться про цю французьку королеву й тодішню епоху. Добре, що сучасних дизайнерів рожевий надихає не менше, а це означає, що знайти правильний образ буде легко.

Докладніше про дрес-код і саму вечірку можна дізнатися за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.