До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про софт-дресинг — головну тенденцію цієї весни

Карантин, запроваджений у більшості міст, знов заскочив усіх зненацька й не дає змоги нарешті заховати на далеку полицю затишні домашні капці й спортивні костюми з мериносової вовни. Виходом із ситуації стане порівняно новий модний напрям soft dressing — ансамблі комфортних речей на будь-який випадок: чи то м’яке пальто, чи то ефектні хутряні чоботи або в’язаний снуд. Найсміливішим модницям ця весна пропонує зіграти в ультрапопулярну тенденцію наступного сезону — teddybearcore. Vogue.ua зібрав сім зручних способів подолати цей непростий період і вдягнутися в стилі софт-дресинг.

Дабл трикотаж
Proenza Schouler

Настав час класичним образам повернутися на передній план у наших гардеробах, але цього разу класика являє собою трикотажний костюм у рубчик для максимального комфорту. Чи то обтисла максіспідниця на повний зріст, як у Proenza Schouler і Fendi, або сексуальне міні, як у Tom Ford — трикотажний full look наповнить образ чуттєвістю.

Реклама
Пухнасті черевики
Chanel

Справжній феномен 2000 року, унти, які носили Періс Гілтон і Ліндсі Логан, повернувся. Нині саме час оновити стиль і зрівняти м’яке взуття зі строго скроєним костюмом зі спідницею з букле, як у Chanel.

Трикотажный комбінезон
Prada

Відтоді як у січні вони перетворилися на ультрапопулярні у чоловічій моді завдяки колекції Prada, комбінезони стали візитною карткою сезону. Для максимального вау-ефекту радимо звернути увагу на яскраву модель з помітним принтом.

Снуд
Eckhaus Latta

Несправедливо забутий аксесуар, снуд тріумфально повертається, зокрема й тому, що його можна легко використовувати як маску для обличчя. Вибирайте до пари грубому джемперу принти, як в Eckhaus Latta, або зробіть ставку на версію від Givenchy з грайливими ріжками.

Вечірній образ
Kiko Kostadinov

Якщо ви скучили за ошатними образами, але так само цінуєте комфорт, радимо зупинити свій вибір на приталеній трикотажній сукні до підлоги. Поєднуйте її з ботильйонами або балетками, як у Kiko Kostadinov і Talia Byre.

М’які пальта
Rick Owens

Поки світ прагнув прогулятися вулицями, віртуальні покази мод заполонили фактурні пальта, які немов створені для прогулянки мальовничими вершинами гір. Від містичного та потойбічного гібрида пуховика й пальта від Ріка Овенса до стьобаного шовкового халата від Vaquera: такі м’які пальта — саме те, що потрібно цього сезону.

Пальто-ковдра
Marni

Рік у самоізоляції залишив слід і на світі моди. Обгорнутися пуховою ковдрою люб’язно пропонують Marni, а Balenciaga радять вибрати гіпертрофований картатий максішарф, такий великий, що може легко стати в пригоді влітку на пікніку.

Текст: Alex Kessler

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.