До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про улюблені джинси Джіджі Хадід і Дженніфер Лоуренс

Незважаючи на те, що бренд з'явився всього декілька років назад, серед вірних шанувальників Re/Done вже числяться сестри Хадід, Дженніфер Лоуренс, Дакота Джонсон, Емілі Ратажковскі, Алессандра Амбросіо, Лілі-Роуз Депп, Сінді Кроуфорд та багато інших зіркових дівчат.

Джіджі Хадід в джинсах Re/Done

Шон Барон і Джеймі Мазур заснували бренд Re/Done 2014 року, коли помітили, що їх подруги часто надають перевагу вінтажним чоловічим джинсам Levi's в ательє, щоб підігнати їх по фігурі. Стартували підприємливі американці всього з двох моделей – скінні середньої посадки і високих бойфрендів із звуженою талією. Також Джеймі і Шон запропонували безкоштовну підгонку по фігурі.

Реклама
Дженніфер Лоуренс в джинсах Re/Done

Всі вироби Re/Done – це старі моделі Levi's, переосмислені з сучасного погляду і пошиті з деніму Levi's, вінтажного і нового. Кожна відібрана пара спочатку проходить серію прання, її розбирають на частини і коригують залежно від розміру. Щоб не помилитися в розрахунках, на одну модель роблять по чотири заміри. Зшиті заново пари знову перуть кілька разів, щоб досягти потрібної посадки по фігурі. Найвдаліші моделі тиражують і перевидають з сезону в сезон. Всі джинси Re/Done виробляють в Лос-Анджелесі вручну і тільки обмеженими тиражами.

Дакота Джонсон в джинсах Re/Done

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.