До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна трикотажна сукня — базова осіння покупка

Із самою лише чорною трикотажною сукнею можна скласти десятки різних образів як на щодень, так і на вечір. Пропонуємо цього сезону не марнувати часу дарма й чимскоріше вирушати на шопінг за базовою чорною сукнею.

Victoria Beckaham

Чорна трикотажна сукня — патичок-рятівничок на всі випадки життя. У такому образі можна піти на роботу, день народження подруги, романтичну вечерю в ресторані або світську вечірку — головне в цьому питанні підібрати правильний фасон і довжину сукні, а також вибрати відповідні прикраси й аксесуари. Якщо збираєтеся на вечірній захід з блискучим дрес-кодом, то можете обіграти базову чорну сукню Victoria Beckaham за допомогою сяйливих чобіт срібного відтінку. Якщо ж складаєте повсякденний міський образ, зверніть увагу на стилізацію чорної сукні в колекції Longchamp — бренд запропонував підкреслити талію за допомогою поясної сумки й додати до образу гумові чоботи й панаму.

Реклама
Altuzarra
Longchamp
Sportmax

Чорних суконь ніколи не буває багато й вони рідко кому набридають. Якщо у вашому гардеробі вже є класична маленька чорна сукня, то саме час підібрати варіант довжини максі. Придивіться до мінімалістичної сукні Sportmax, яку можна прикрасити масивним намистом або браслетом, і стильний образ готовий. Свої варіації чорного трикотажу показали також Self-Portrait і Versace. Силуетні сукні довжини міді з акцентом у зоні декольте можна приберегти для особливих подій.

Self-Portrait
Versace

Vogue.ua зібрав 10 позачасових трикотажних чорних суконь, які стануть в пригоді цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.