До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Casual Friday: 4 ідеї, як носити денім в офісі

Співробітники великих корпорацій знають, що таке Casual Friday, – це день, коли в офіс можна одягати денім. Тим більше, що в нових міжсезонних колекціях, які вже починають надходити в магазини, чимало деніму підкреслено суворого і елегантного. Vogue.ua подивився, як улюблений матеріал можна адаптувати для ділових буднів.

Off-White Pre-Fall 2018
Брючний костюм

Джинсова двійка з колекції Victoria Beckham Pre-Fall 2018 цілком впишеться в діловий дрес-код. Вузькі штани з темно-синього щільного деніму і жакет з підкресленою талією мають не менш привабливий вигляд, ніж звичний костюм або спідниця-олівець.

Реклама
Victoria Beckham Pre-Fall 2018

Менш традиційний варіант можна знайти в колекції See by Chloe – тут джинсова двійка є щільною подовженою тунікою і брюками-бананами. Для представників креативного класу – те, що потрібно.

See by Chloe Pre-Fall 2018
Тренч

Урізноманітнити офісний гардероб можна і за допомогою джинсового тренча – він буде однаково чудовим як з класичною білою сорочкою, так і романтичною сукнею в невелику квітку. Останнє поєднання стало одним з улюблених у Жюлі де Лібран, креативного директора Sonia Rykiel.

Sonia Rykiel Pre-Fall 2018

Елегантну сторону деніму продемонструвала і команда Tibi – їх тренч має вигляд сукні, яку не хочеться знімати навіть в офісі.

Tibi Pre-Fall 2018
Кюлоти

Кюлоти – укорочені і широкі брюки – особливо доречний вигляд мають в джинсовому виконанні. Денім допомагає їм тримати форму і створює силует. В межах офісу поєднувати їх можна як в міжсезонній колекції A.L.C. – з легкою блузою і мінімалістичними туфлями на невисоких підборах.

A.L.C. Pre-Fall 2018

Не залишився байдужим до кюлот з деніму і Карл Лагерфельд – в міжсезонній колекції Chanel він показав, як їх можна носити з твідовим жакетом, адже осінь настане швидше, ніж здається.

Chanel Pre-Fall 2018
Спідниця-годе

Майкл Корс – дизайнер, який зробив собі ім'я на практичному одязі, який можна носити всюди, в новій міжсезонний колекції звертає увагу на спідниці-годе. Шиє він їх з еластичного деніму, завдяки чому вони підкреслюють фігуру не гірше сукні-футляра. А носити її в офіс пропонує в найкращих традиціях 1970-х – з жакетом в крупну клітинку і широким ременем.

Michael Kors Collection Pre-Fall 2018

Спідниці з деніму полюбив і Вірджіл Абло з Off-White. Він пропонує урізноманітнити гардероб асиметричною моделлю довжини міді, а замість класичної синьої гами підібрати нейтральний сірий відтінок. До пари – сорочка з елементами деконструкції.

Off-White Pre-Fall 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.