До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Буржуазний стиль у колекціях осінь-зима 2020/2021

Цього сезону стиль європейської аристократії набуває нових форм і настрою: спідниці плісе, блузи з коміром-стійкою або великокаліберним бантом, приталені картаті жакети, відкладні коміри й кейпи перестали бути чимось нудним і консервативним. Буржуазний шик 1970-х завдяки новому баченню дизайнерів знайшов у міру провокаційні інтерпретації: в гру вступили глибокі викоти, напівпрозорі тканини й незвичний фасон. Vogue.ua зібрав найкращі образи в буржуазному стилі в колекціях осінь-зима 2020/2021.

Celine
Saint Laurent
Victoria Beckham
Givenchy

Мабуть, головним маркером буржуазного стилю можна справедливо вважати не певні фасони й кольори, а саме тканини — важкий оксамит, струмливий шовк, розкішний твід, помпезне хутро і найтонше мереживо. Як і минулого осінньо-зимового сезону, головними провідниками "нових буржуа" вважаються Еді Сліман і Ентоні Ваккарелло — колекції Celine і Saint Laurent пронизані ретро-настроями, що знайшли відгук у серцях шанувальників моди. Крисаті капелюхи, бермуди й кюлоти, спідниці довжини міді, як у колекції Victoria Beckham, і масивні прикраси, як у Proenza Schouler, — по цих елементах безпомилково визначається стиль необуржуа.

Реклама
Chanel
Lanvin
Chloe
Miu Miu

Цієї зими Prada пропонують обіграти стриманий сірий спідничний костюм туфлями з ефектом металік, а довга сукня в горох, як у Chloé, добре поєднуватиметься з довгими сережками й багатоголосими ансамблями каблучок. Не менш ефектний вигляд матимуть лофери анімалістичного принту, як у Lanvin, приборкати які допоможуть однотонні штани класичного крою. Своє прочитання тренду пропонують і Paco Rabbane — максіспідницю з металевим відблиском бренд пропонує поєднувати з блузою, прикрашеною розсипом блискучих каменів, і гітом сезону — вуаллю.

Prada
Ralph Lauren
Proenza Schouler
Paco Rabbane

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.