До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки з Т-подібними ремінцями — найелегантніше взуття цього літа

Вже другий сезон поспіль не втрачають популярності босоніжки з тонкими перетинками. Цього літа дизайнери запропонували новий різновид цих елегантних моделей — босоніжки з Т-подібним ремінцем. У нових колекціях весна-літо 2020 дизайнери представили пари як на високих, так і на фігурних та стійких підборах, моделі, прикрашені всіляким декором у вигляді перлів або намистин, а також стримані босоніжки для прихильниць мінімалізму.

белые босоножки 2020Helmut Lang

Нарешті сприятлива погода дає змогу носити відкрите літнє взуття, а отже саме час демонструвати модний педикюр і нові босоніжки. Цього літа пропонуємо звернути увагу на моделі з Т-подібним плетінням, які особливо вподобали streetstyle-модниці. Так, у колекції Helmut Lang запропонували лаконічні білі босоніжки на високих підборах, які з легкістю доповнять як літній діловий ансамбль, так і ошатну сукню для вечірки.

Реклама
босоножки весна-лето 2020Jil Sander

Для дівчат, які віддають перевагу небанальному дизайну, Jil Sander запропонували босоніжки з геометричними підборами й Т-подібними ремінцями, які закохують у себе з перших хвилин. Тим часом Chanel прикрасили жіночні босоніжки на стійких підборах мініатюрними нитками перлів, а Isabel Marant зробили ставку на плетені пари з різнобарвними морськими намистинами.

белые босоножки весна-лето 2020Chanel
босоножки весна-лето 2020Isabel Marant

Vogue.ua зібрав наймодніші босоніжки з Т-подібними ремінцями цього сезону.

<b>Босоножки с Т-образными ремешками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.