До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бікіні кольору карамелі — гіт останніх літніх днів

Літо невблаганно закінчується, але ще маємо змогу насолодитися останніми теплими днями й зробити це максимально ефектно. Несподіваним і дуже гарячим пляжним трендом цього літа стали купальники відтінку карамелі, які приміряли найвідоміші дівчата модного бізнесу — Емілі Ратаковскі, Белла Гадід і Алекса Чанг.

Емілі Ратаковскі

Однією з перших купальник відтінку паленої карамелі приміряла якраз Белла Гадід — одна із законодавиць пляжної моди, яка готова позувати в найзухваліших і найнезвичніших моделях. Кілька опублікованих кадрів у її Instagram, на яких вона позує в тому самому бікіні, продемонстрували, що в парі із засмаглою шкірою цей колір працює чудово.

Реклама
Белла Гадід

Потім гарячий тренд підтримала Емілі Ратаковскі, яка за сумісництвом з модельною кар’єрою розвиває власний бренд купальників Inamorata. У новій колекції марки якраз виявилося кілька сексуальних бікіні в карамельних м’яких відтінках.

Емілі Ратаковскі

Показово, що кожна може вибрати карамельний відтінок на свій смак — Рита Ора робить ставку на золотаву його версію, а світлошкіра Алекса Чанг вибирає насиченіший колір, подібний до кавового.

Алекса Чанг
Алессандра Амбросіо
Рита Ора

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.