До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Perfectly Pale — головний колір у колекціях Resort 2022

Інститут кольору Pantone назвав пісочно-бежевий відтінок Perfectly Pale одним із головних кольорів сезону весна-літо 2022. І не випадково: в круїзних колекціях його можна було помітити у всіляких проявах. Найбільш незабутнім, безумовно, став бежевий total look — спокійний і ніжний, але водночас сильний і чуттєвий, якому під силу прикрасити будь-яку подію.

Chloe

Робота в одному кольорі подарувала дизайнерам свободу для самовираження: так, у колекціях були помічені деконструйовані жакети, асиметричні спідниці й сукні, пальта, що відсилають до утилітарного стилю. Якщо раніше бежевий вважали гідним полотном для стилістичних експериментів, цього сезону він став головним героєм, і багато хто захотів опанувати мистецтво поєднання його відтінків.

Реклама
Rokh
Burberry

Крім бежевого пальта, що вже стало класикою, в новому сезоні радимо додати в свій гардероб по-новому скроєні сукні, як, до прикладу, у Burberry і Max Mara. Вирізи, асиметрія і декор у вигляді великих кишень і пасків залишаться популярними і цієї весни. Плісовані, як у Rokh, спідниці знову популярн, тому вони можуть стати вигідною інвестицією. Поєднувати такі можна з улюбленим жакетом і кроп-топом.

Max Mara
Alberta Ferreti

Штани-палаццо, як у Alberta Ferreti та Chloe, теж забарвилися у бежевий. Їхній вільний фасон бренди радять римувати з приталеним верхом — жакетом або подовженою сорочкою з поясом. Мідіпальта, трикотажні топи, взуття на платформі і сумки всіляких розмірів і форм... Дизайнери єдині в одному: бежевий total look у відтінку Perfectly Pale — мабуть, найкраща інвестиція сезону весна-літо 2022.

Fendi
Sacai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.