До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Be In Vogue: лляний костюм — головна покупка цього літа

Редакція Vogue продовжує масштабний проєкт Be In Vogue і ділиться головними знахідками сезону.

Лляні костюми — класика літнього гардероба. Особлива актуальність тканини зумовлена ​​її екологічністю (льон — біорозкладний матеріал) і практичністю. Головними супутниками спекотних літніх днів стануть шорти-бермуди із широким поясом і сукня-кімоно з рукавами завдовжки три чверті, що легко замінює жакет. Класичний крій смугастої сорочки додасть образу елегантності, а ланцюжок з діамантовим ограновуванням, що прикрашає комір, — блиску. Доповнять ансамбль універсальні шкіряні мюлі з максірюшами, що нададуть ознак романтичності.

Реклама
Сукня й шорти-бермуди з льону й віскози, сорочка з бавовни й льону, шкіряні мюлі, шкіряна сумка, усе — Fabiana Filippi

Всі речі з добірки Vogue представлені в бутику Fabiana Filippi на 3-му поверсі київського Mandarin Plaza за адресою вул. Басейна, 6, а також в Instagram-акаунтах бренду @envy_mandarin і @fabianafilippi. Стилісти-консультанти організують швидку доправу вподобаних предметів одягу додому. Зв’язатися з представниками бутика можна за номером телефону: +380 67 486-95-35.

Відео: Slava Davydov

Стиль: Aleksandra Semenchenko

Зачіски: Yevgenia Kozlova

Макіяж: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Асистент стиліста: Daria Bihun

Модель: Ella Kandyba @Next Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.