До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Байєри Sanahunt про ключові тенденції осені

"Осінь – це час яскравих барв", – стверджують байєри Sanahunt Luxury Department Store. На їхню думку, в модному гардеробі обов'язково повинні бути присутніми лакована шкіра, клітинка і великі аксесуари: ботфорти, металізовані черевики, туфлі на гострих шпильках.​

Клітинка

Головний принт сезону осінь-зима 2017/2018 – клітинка. У картатих речах завжди легко мати стильний вигляд – чи то на діловій зустрічі, чи то на недільному сніданку з подругами. До прикладу, обов'язково слід спробувати контрастне червоно-чорне моєднання чи мікс клітинки різних розмірів в одному образі. Доповнити такий лук можна шкіряними ботфортами з широкою халявою – ще одним хітом сезону.

Реклама
Піджак Balmain, спідниця Miu Miu, ботфорти Alexandre Vauthier і сумка Miu Miu
Піджак Balmain, спідниця Miu Miu, ботфорти Alexandre Vauthier і сумка Miu Miu
Полювання на леопарда

Леопардовый принт вже став обов'язковою складовою модного гардероба. Речі в цьому кольорі розлітаються з полиць магазинів миттєво і в новому сезоні їх потрібно придбати якомога швидше. І дизайнери, і модниці люблять леопардовий принт за багатогранність і яскравий характер, адже цей хижий окрас однаково гарний як в образі стриманому та елегантному, так і в еклектичному.

Пальто й туфлі Tom Ford
Пальто SIMONETTA RAVIZZA FOR SANAHUNT, спідниця Tom Ford і ботфорти Laurence Dacade і сережки Racil
Гра кольору

Яскраві барви, монохромні або в поєднанні з іншими насиченими відтінками, задають правильний настрій цієї осені. Найпопулярніше поєднання сезону: червоний + фуксія, які особливо гарні в багатошарових затишних образах з вовни і трикотажу. Баєри наполягають, що яскраві кольори – це must have сезону.

Пальто, пуловер, штани Stella McCartney
Power suit

Вісімдесяті – одна з головних тенденцій сезону, а це значить, що без правильного жакета з підкресленою лінією плеча і строгим силуетом ніяк не обійтися. Натхненням для цієї необхідної покупки точно слугуватимуть образи знаменитих модниць того періоду – принцеси Діани чи Грейс Джонс.

Жакет Тom Ford
Ми з майбутнього

Футуризм продовжує вабити дизайнерів і надихає їх на створення чистих, мінімалістичних образів, у яких немає нічого зайвого. Головним акцентом, на їхню думку, тут повинно бути лиш срібне взуття – привіт з майбутнього, без якого вже складно уявити модне сьогодення.

Ботильони Fendi, спідниця й водолазка Stella McCartney
Лак

Лакована шкіра – це провокація і виклик. Щоби вона не мала надто зухвалий вигляд, її варто поєднувати з протилежними за настроєм фактурами, наприклад, хутром, оксамитом або трикотажем.

Кожушок MATE official, спідниця Tom Ford і ботильйони Balenciaga
Комбінезон

З кожним сезоном все більше модних брендів присвячують свої колекції комбінезонам, які вже стали чудовою альтернативою і брючним костюмам, і вечірнім сукням. Головна їхня перевага – вони абсолютно самодостатні і до них варто лише додати правильні аксесуари, наприклад, помітні сережки і туфлі на високих гострих шпильках. Це 100% те, що потрібно мати в своєму шафі вже зараз – кажуть байєри.

Комбінезон Stella McCartney і туфлі Balenciaga
Замість брюк

Чоботи-штани тільки на перший погляд здаються предметом з модних стритстайл-звітів, але насправді вони незамінні для вже прохолодних осінніх днів, адже ідеально доповнюють величезну кількість образів. Їх можна носити з довгими светрами і струмливими шовковими сукнями, ультрамодними пуховиками і класичними пальто на м'яких поясах, зі строгими жакетами й об'ємними парками. Одного разу спробувавши, вже неможливо уявити себе без цієї новинки.

Светр, легінси та кольє Balenciaga
Мода вулиць

Сучасна мода надихається вулицею, а стиль її героїв завойовує подіуми. У новому сезоні тон задають хіп-хоп музиканти. У колекціях ностальгія за 2000-ми обернулася поверненням багатошаровості й відкритих животів, оксамитового спортивного одягу й масивного взуття.

Пуховик NINA RICCI, штани і ботильйони Stella McCartney, боді CUSHNIE ET OCHS

Усі бренди представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.