До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 небанальних образів, щоб красиво зустріти свята

Пишна сукня "принцеси", сексуальний наряд в дусі Studio 54 або вже знайомий всім оксамит – класика святкової моди продовжує свою переможну ходу, але можна вибрати і менш очевидний варіант.​

Асиметрія

Сукні з асиметричними деталями – спідницею різної довжини, відкритим плечем або одним рукавом – автоматично привертають увагу. Причому, колір або крій значення принципового не мають, а ось правильно підібрані аксесуари знадобляться, наприклад, масивні сережки або акуратний чокер.

Реклама
Червоний

Поки Pantone стверджує, що головний колір 2018-го – це ультрафіолет, а астрологи радять віддати перевагу жовтому, у модному світі бал править червоний. Причини його популярності зрозуміти не складно – він говорить сам за себе і йому не потрібно зайвого.

Фактура

Несподіване використання звичних матеріалів в цьому сезоні тішить, як ніколи. Наприклад, денім у поєднанні з квітковим принтом замінить будь-яку святкову сукню, пластик і зовсім став предметом загального поклоніння, а шерсть разом зі шкірою і оголеним тілом виглядає куди сексапільніше звичного шовку або мережива.

Над зйомкою працювала команда LBK Production.
Фотограф: Анна Вялова
Стиліст: Дарина Бодю
Продюсер: Альона Грінченко
Модель: Юлія Коршунова

Читайте також:

Головні речі та аксесуари цієї зими

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.