До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 літніх суконь, які варто забрати з собою в осінь

Шовкові комбінації в стилі 1990-х або барвистий трикотаж — на подіумах сезону весна-літо 2021 було багато суконь, які сміливо можна забрати до свого осіннього гардероба.

Свіжі інтерпретації улюблених "маленьких чорних суконь" можна було помітити в Jacquemus, які доповнили їх сміливими вирізами, і Christopher Esber. Для деяких дизайнерів головним джерелом натхнення став довгоочікуваний вихід "у світ". Прагнення до яскравого вечірнього одягу втілилося в оздобленні з пір’я, яскравих принтах і багатстві блискучого каміння. Vogue.ua зібрав дев’ять суконь, які точно варто додати до свого осіннього гардероба.

Реклама
Сукня з вирізами
Christopher Esber, весна-літо 2021

Сукні з вирізами й перехрещеними бретельками були ключовими моделями колекцій Christoper Esber, Jacquemus і Supriya Lele — тренд для найсміливіших модниць.

<b>платья с вырезами предметка</b>

Смугастий трикотаж
Gabriela Hearst, весна-літо 2021

Ніщо так не передає впевненість, як принт в ефектні смуги. Трикотажні сукні від Wales Bonner зроблені зі щільної, обтислої тканини, що годиться як для денного, так і для вечірнього образу, а Christopher Jhon Rogers закликає доповнити осінній гардероб привабливими смугастими максі.

<b>трикотажные полосатые платья предметка</b>

Яскраві кольори
Versace, весна-літо 2021

Яскраві палітри були надійним опертям гарного настрою впродовж усієї пандемії, тому не дивно, що дизайнери підтримують позитивний бойовий настрій у колекціях весна-літо 2021 року. Радимо взяти на замітку — і забрати яскраві сукні в осінній гардероб.

<b>яркие платья предметка</b>

Сукні для вечірок
Burberry, весна-літо 2021

Жорсткі карантинні обмеження позаду. З цією новою "свободою" з’являється й підсилений дрес-код. У новому сезоні для вечірок вибирайте сукні з лелітками, пір’ям і рюшами.

<b>платья для вечеринок предметка</b>

"Маленька чорна сукня"
Jacquemus, весна-літо 2021

Свіжі інтерпретації чорних суконь — великий транссезонний тренд. Цієї осені скромні маленькі сукні зазнали змін. Міні, міді або максі — вибір за вами.

<b>маленькие черные платья предметка</b>

Спортивний шик
Miu Miu, весна-літо 2021

Спортивні сукні — вони ж сукні з джерсі або спортивної тканини з відповідним дизайном — це зручний спосіб відмовитися від ваших улюблених спортивних штанів. Радимо звернути увагу на образ з кросівками для максимального спортивного шику.

<b>платья спортивный шик предметка</b>

Барвисті принти
Louis Vuitton, весна-літо 2021

Відкладіть у бік одяг бежевих і нейтральних відтінків і додайте до свого гардероба барвистих принтів: від флористичних візерунків до анімалістичних принтів і геометричних фігур.

<b>платья с принтами предметка</b>

Бавовняні сукні
Molly Goddard, весна-літо 2021

Об’ємні бавовняні сукні точно варто залишити у своїх осінніх гардеробах. За натхненням радимо звернутися до показу колекції весна-літо 2021 Molly Goddard: дизайнерка поєднала базові білі фасони зі смугастими жилетами й пухнастим взуттям зі своєї колаборації з Ugg.

<b>хлопковые платья предметка</b>

Шовкові сукні-комбінації
Sportmax, весна-літо 2021

Класичні сукні-комбінації — незамінний супутник гардероба, який годиться для будь-чого. Зверніть увагу на шовкові моделі для максимального комфорту.

<b>шелковые платья-комбинации предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.