До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 речей, які варто додати до власного гардероба цього літа

Довгоочікуване літо нарешті настало, і саме час відчинити двері нашого сезонного гардероба. Від лялькових суконь до вбрання, яке можна носити і на пляжі, і в місті — vogue.ua зібрав 8 позицій, без яких не обійтися цього літа.

Лялькова сукня
@Monikh

Наш фаворит? Об’ємні лялькові сукні від Taylor Dorry. Всі її вироби — єдині у своєму роді, ретельно виготовлені вручну з вторинних тканин. "Я проводжу багато часу в доброчинних крамницях і на розпродажі нерухомості в пошуках ідеальних тканин, які можна поєднувати одна з одною", — коментує 33-річна дизайнерка однойменного лейбла. Її сукні є в гардеробах актриси Зайни Міуччі, художниці Хлої Вайз, музиканта Лу Двайона, фотографки Белли Ньюман, моделі Фіффані Луу та інших.

Реклама
Пляжний образ, який можна носити й у місті

Випускниця Central Saint Martins, Луїза Баллу вподобала яскраву комбінацію купальника і денного одягу, що має всі шанси стати головним образом цього літа. Принтовані мініспідниця й сорочка, що вторують купальнику, або тандем блузи із шортами — вибір за вами.

Екстравагантні туфлі

Цього літа на вершині списку сезонних тенденцій опинилося екстравагантне взуття. Маргарет Даббс рекомендує впроваджувати особливий шик до свого образу в помірних кількостях, і розпочати, наприклад, з Birkenstocks, мюлів від Ancuta Sarca і туфель на шпильці від номінанта LVMH Conner Ives.

Комбінезон

Схоже, комбінезон — головна must have позиція літа 2021. Удень носіть їх зі шлейками, а ввечері — опускайте їх униз, щоб перетворити комбінезон на актуальні штани з низькою посадкою.

Ретро-кросівки
@jeanettemadsen

Найтрендовіше взуття цього літа — кросівки в стилі 70-х років. Де їх знайти? В adidas, Re/Done і Loewe.

Ультракороткі шорти

Попри те, що домашній одяг ніколи не був таким популярним, як весь попередній карантинний рік, літній сезон вказує нам на наймодніші ретро-тенденції, наприклад, боксери, які тепер набули розміру XXS.

Широкі штани
Кендалл Дженнер

Весняний total look Кендалл Дженнер від The ​​Row, у якому її закарбували на одній з вулиць Нью-Йорка у квітні, став особливою сезонною мантрою. Білосніжна сорочка й босоніжки на мініпідборах надихають на нові стилістичні відкриття, а виріб, у який варто інвестувати цього літа, — стильна пара бежевих широких штанів.

Панама кроше

Переосмислене старомодне в’язання завдячує своєю дедалі більшою популярністю моделям і Instagram-інфлюенсерам. Зокрема, для свого пляжного відпочинку Белла Гадід вибрала панаму бруклінського лейбла Memorial Day. До прихильниць таких незвичних головних уборів належить також Олівія Руайом, Бланка Міро, модель Лотті Гейс і пасербиця віцепрезидентки США Камали Гарріс, модель Елла Емгофф, яка нещодавно запустила власний бренд в’язаного одягу Ella Emhoff.

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.