До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 трендових пальт, на які варто звернути увагу цього сезону

Сезон пальт офіційно в розпалі. Тенденції верхнього одягу цього сезону варіюються від перевірених часом класичних моделей до ефектних дублянок і пальт із шарфом. Хоч який варіант виберете, він, безсумнівно, вирізнятиметься. Vogue.ua зібрав 7 найкращих трендових пальт, на які варто звернути увагу просто зараз.

Пальто із шарфом
Toteme

На верхніх сходинках трендів цієї осені з’явилися ці шикарні пальта "2 в 1" з комірами-шарфами. Класичні моделі нейтральних відтінків чудово поєднуватимуться в повсякденні з улюбленою футболкою та джинсами, а варіанти від Tove, By Malene Birger та Rick Owens заслуговують на те, щоб одягнути їх на святкові вечори.

Реклама
Tove
Rick Owens
By Malene Birger
Анімалістичні принти
Dries Van Noten

У дні, коли погода особливо зимова, немає кращого способу додати яскравості, ніж ефектне пальто з анімалістичним малюнком. Від леопардових принтів Rixo і Ulla Johnson до зигзагуватих зебр Stella McCartney: ці пальта створені, щоб вирізнятися. У пару до таких пальт вибирайте чорну шкіряну спідницю міді та взуття Мері Джейн.

RIXO
Stella McCartney
Ulla Johnson
Довга дублянка
Jonathan Simkhai

Дублянки створюють не лише тепло, а й стиль. Цього зимового сезону довгі моделі з’явилися в колекціях багатьох брендів, зокрема й у Jonathan Simkhai, Remain Birger Christensen, Stand Studio та інших.

Stand Studio
Remain Birger Christensen
Stella McCartney
Стьобане пальто
Ganni

Останнім часом стьобані пальта й куртки набули великої популярності завдяки таким брендам, як Anine Bing, Ganni та Khaite. Якщо погода дає змогу, римуйте стьобану модель поверх легкого светра чи кардигана. А для холоднішого сезону робіть ставку на багатошаровість.

Anine Bing
Rains
Khaite
Пальто зі штучного хутра
Lanvin

Теплі "пухнасті" пальта зі штучного хутра обіцяють зберігати вам затишок упродовж усього сезону. Стильні й екологічні версії варто шукати в Acne Studios, Proenza Shouler White Label або Joseph.

Acne Studios
Joseph
Proenza Schouler White Label
Шкіряне пальто
Chanel

Розкішний шкіряний тренч — це найкращий елемент гардероба, який добре пасує до будь-якого сезону, але особливо осінньо-зимового. Ви ніколи не помилитеся з класичним чорним, тож радимо звернути увагу на варіацію Nili Lotan. Коричневе шкіряне пальто від A.W.A.K.E Mode має особливо святковий вигляд пізньої осені й узимку, тоді як шавлієво-зелений тренч від Jonathan Simkhai додасть такого бажаного кольору.

A.W.A.K.E. Mode
Jonathan Simkhai
Nill Lotan
Бежеве пальто
Max Mara

Пальто відтінку camel недарма вважають класикою, байдуже, двобортне воно чи підперезане поясом. Створюйте шикарні невимушені образи з цими бежевими пальтами в парі з улюбленими джинсами та стильними кросівками.

Anine Bing
Max Mara
Tove

Текст: Laura Jackson

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.