До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних ідей з колекцій Pre-Fall 2022

Колекції сезону Pre-Fall 2022 пов’язані з поняттям корисної та простої краси. Теплі текстури, яскраві кольори й безліч принадних незамінних чорних речей — головні сюжетні лінії сезону, приправленого невеликою кількістю кітчу й веселощів. Vogue.ua зібрав сім найстильніших ідей для зимового натхнення.

Денім

Відродження джинсової тканини в цьому сезоні набирає обертів: такі бренди, як Diesel, Balenciaga і R13, розширюють лінійку деніму. Інші дизайнери повністю переосмислюють денім, використовуючи прийоми trompe l'oeil (з французької — "оманливе око", "оманлива видимість"), щоб відтворити особливу структуру на затишніших тканинах.

Реклама

<b>деним префолл</b>

Вирізи

Якщо володарка премії LVMH Ненсі Дояка стала законодавицею моди у сфері маленьких чорних суконь, то в руках Донателли Версаче, Кіма Джонса й Олів’є Рустена вони знаходять нове життя.

<b>вырезы префолл</b>

Об’ємний силует

Об’ємні пухнасті текстури — чудова інвестиція в гардероб нового сезону. Jil Sander і Proenza Schouler використовують їх у штанах і сукнях-комбінаціях, а Christopher John Rogers і Gucci демонструють ефектні сукні й пальта.

<b>объем префолл</b>

Твід

Костюми-двійки цього сезону замінили чудовими твідовими жакетами в поєднанні зі шкіряними штанами. Такий тандем — чудова альтернатива толстовці в повсякденних образах: зручній, як трикотаж, але досить святковій для ділової зустрічі.

<b>твид префолл</b>

Картаті речі

Деякі речі вічні — це стосується й картатого принту. Передосінні колекції брендів, як-от Dior, Roberto Cavalli і Jil Sander, пропонують безліч яскравих візерунків, які можна носити незліченними способами.

<b>клетка префолл</b>

Бальні сукні

Можливо, важко уявити, що вечірки в стилі black tie повернуться — особливо з огляду на те, що церемонію вручення премії "Ґреммі" знову перенесли на невизначений строк. Але щоразу, коли червона доріжка знову розстилається, ми сподіваємося побачити силуети з пишною спідницею, які відсилають до гламуру 1950-х, як образи з колекцій Chiristian Siriano, Carolina Herrera і Oscar de la Renta.

<b>платья префолл</b>

Мініспідниці й шорти

Екстракороткі спідниці з колекцій весна-літо 2022 не зникнуть найближчим часом — до них приєднаються мінішорти й мінісукні, як у Dior, Max Mara і Missoni.

<b>мини-юбки и шорты префолл</b>

Текст: Steff Yotka

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.