До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 осінніх тенденцій, що їх схвалили зірки

Осінь уже розкрила свої широкі обійми й зустріла нас прохолодним вітром. І поки дехто вже сумує за останніми днями в коротких шортах і відкритому взутті, ми рішуче дивимося в майбутнє, адже на обрії вже майорять розкішні пальта й шикарні черевики. А осіннього натхнення радимо шукати в зірок — зірок вуличного стилю.

Безліч знаменитостей демонструють одні й ті самі осінні тенденції, які точно варто додати до свого сезонного гардероба: великі мішкуваті джинси та вільні блейзери — фаворити Кайлі Дженнер і Ріанни, тоді як взуття на платформі й крихітні сумки вибирають Зої Кравіц і Леді Ґаґа. Vogue.ua зібрав шість осінніх тенденцій, що їх схвалили знаменитості.

Реклама
Мішкуваті джинси
Емілі Ратаковскі, Кеті Голмс, Ріанна

Емілі Ратаковскі, Кеті Голмс і Ріанна вибрали для своїх образів вільні, мішкуваті джинси. Поєднувати такий денім радимо з більш обтислим верхом та елегантними аксесуарами, як-от білі кросівки й структурована шкіряна сумка.

Взуття на платформі
Олівія Родріго, Аріана Гранде, Леді Ґаґа

Чи готові ви знову ходити на підборах? Олівія Родріго, Аріана Гранде і Леді Ґаґа зробили ставку на взуття на великій платформі — нова зірка повсякденних виходів. Римуйте його з милою сукнею-комбінацією або яскравими колготками, щоб створити модний образ, який зійшов з осінньо-зимового показу Versace.

Мініатюрні сумки
Doja Cat, Палома Ельсессер, Зої Кравіц

Додати образу елегантності допоможуть яскраві мінісумки, що згодяться для телефона та блиску для губ. Doja Cat, Палома Ельсессер і Зої Кравіц мають невеликі сумки з короткими ручками, які стануть ідеальним завершенням вбрання — і денного, і вечірнього.

Об’ємний жакет
Кайлі Дженнер, Белла Гадід, Гейлі Бібер

Кайлі Дженнер, Белла Гадід і Гейлі Бібер утілили офісний стиль у найактуальніший спосіб, вибравши вільний блейзер із чоловічого плеча. Компенсувати об’ємний силует допоможе обтисла сукня або строгі штани.

Шкіряні штани
Ірина Шейк, Біллі Айліш, Карді Бі

Не обов’язково бути рок-зіркою, але шкіряні штани — головна must have позиція цієї осені — засвідчують Ірина Шейк, Біллі Айліш і Карді Бі. Поєднуйте їх з простою білою футболкою, мереживною майкою, шкіряним корсетом і лодочками на підборах.

Жилет у стилі препі
Розалія, Дуа Ліпа, Кендалл Дженнер

Розалія, Дуа Ліпа і Кендалл Дженнер показали, що жилет, який асоціюється передусім зі шкільною формою, може бути стильним і актуальним. Спробуйте поєднувати його з масивними черевиками, джинсами із завищеною талією і яскравою сумкою.

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.