До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 модних образів, які варто приміряти цього літа

Літо не за горами, і саме час підготувати наші гардероби до танців на всю ніч. Після більш як року постійного перебування в затишних худі й трикотажних костюмах, повернутися до розкішного вбрання проблематично. Рішення? Знайти баланс між чуттєвим і яскравим та практичною легкістю, що відповідає нашому часу. Чи то шовкове бра під спортивний бомбер, чи то високі чоботи на платформі або мінісукні з рукавами-балонами, що дають змогу без особливих зусиль перейти від денного образу до вечора на танцмайданчику, — vogue.ua зібрав 6 образів, які точно варто спробувати цього літа.

Miu Miu, Chopova Lowena, Maryam Nassir Zadeh
Мініспідниці

Мініспідниця була головною зіркою літнього гардероба з моменту її величезної популярності в 60-х. Десятиліття по тому, вона як і раніше символізує сміливість. Цього літа вибирайте ультраміні з низькою посадкою в стилі нульових, як у Miu Miu, або робіть ставку на ненудні повсякденні образи, поєднуючи різноколірну плісовану модель Chopova Lowena з принтованими колготками й білосніжною сорочкою.

Реклама
Miu Miu, Chopova Lowena, Maryam Nassir Zadeh
Штани з високою посадкою

Хто сказав, що штани — це нудно й неоригінально? Байдуже, це модель wide leg флуоресцентно-рожевого кольору, як у Chanel, чи бездоганний slim-крій від Maximilian, вони комфортні й практичні — і здатні заявити про себе яскраво. Якщо почуваєтеся особливо сміливою, спробуйте штани, розшиті лелітками, вдягнути до жакета з короткими рукавами від Louis Vuitton.

Chanel, Maximilian, Louis Vuitton
Ультрависока платформа

Вступити в посткарантинну епоху з неймовірною впевненістю допоможе найпопулярніше взуття цього сезону — на платформі. Від привабливої металізованої пари авторства Valentino Haute Couture і Rick Owens до своєрідної оди гламуру 70-х від Harris Reed x Roker — простий літній образ можна поліпшити за допомогою яскравої взуттєвої пари.

Valentino, Rick Owens, Harris Reed x Roker
Невагомі сукні

Instagram і TikTok диктують нові тренди, і можна впевнено сказати, що напрям regencycore, з вбранням у дусі ампір і в найкращих традиціях англійської епохи Регентства, безсумнівно, є популярним стилем цього літа. Максісукні з невагомого шифону, як у Valentino і Yuhan Wang, або модель міні з об’ємними рукавами від Khaite і Loewe допоможуть втілити в життя образи, натхнені серіалом "Бріджертони".

Valentino, Yuhan Wang, Khaite
Бралет

Для найсміливіших модниць немає нічого кращого, ніж кроп-топи й ультракороткі бра та бралети. У гру вступає шовкова модель Isabel Marant з відкритими плечима або різноколірний бралет у комплекті з мідіспідницею, як у Versace і Rokh. У будь-якому разі, такі бралети точно не залишать нікого байдужими.

Isabel Marant, Versace, Rokh
Легке пальто

Очевидно, що для вечері на свіжому повітрі як і раніше буде потрібен верхній одяг. Який ліпше вибрати? Правильно, легке літнє пальто. Шанувальникам естетики епохи Регентства точно припаде до душі прозорий тренч Simone Rocha з тюлю, а для створення грайливого настрою якнайкраще згодиться шовкова модель Prada з принтом. Передати домашній затишок допоможе стьобане пальто Fendi, подібне до розкішної пухової ковдри.

Simone Rocha, Prada, Fendi

Текст: Alex Kessler

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.