До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку спідницю придбати цієї осені

Золота осінь так і вимагає придбання модної спідниці. Цього сезону дизайнери показали безліч варіантів як на кожен день, так і для світських заходів. У центр уваги потрапили буржуазні плісировані міді з колекції Еді Слімана, флористичні мотиви Дріса Ван Нотена, олдскульні міні Вірджила Абло і спідниці в велику складку Марії Грації К'юрі. Vogue.ua зібрав 7 головних спідниць сезону осінь-зима 2019/2020 і показав, як їх носять дівчата на вулицях модних столиць.

Streetstyle
Плісировані міді

Плісировані спідниці не втрачають актуальності цієї осені і за правильної стилізації показують свою універсальність. Так, спідницю з плісе можна вбрати з об'ємним в'язаним светром і чобітьми до коліна, можна скласти буржуазний ансамбль з повітряної блузки з бантом і маскулінного жакета в клітинку або трішки погратися з контрастами – взяти до пари романтичній плісе зухвалу дублянку і грубі черевики на масивній підошві.

Реклама
Streetstyle

<b>юбки плиссе</b>

Шкіряні моделі

Шкіра – офіційно головний матеріал на Тижнях моди цього сезону. Серед шкіряних брючних костюмів "а-ля Трініті", суконь з об'ємними рукавами, кюлотів і жакетів у стилі 1990-х, особлива увага дісталася шкіряним спідницям. Streetstyle-активістки охоче носять лаконічні прямі міді всіх відтінків карамелі, шоколаду та нюду, і при цьому не забувають про ефектні різнобарвні пари з екзотичної шкіри. Навіть Меган Маркл не встояла перед шкіряним одягом – і продемонструвала спідницю-олівець Boss.

Streetstyle

<b>Юбки кожа1</b>

Квіткові мотиви

Холодна пора року не є приводом забути про квіткові візерунки, як-от дрібний садовий принт, великі бутони, абстрактні зображення і акварельний живопис. Заквітчані спідниці не лише подарують сонячний настрій в похмуру погоду, але і матимуть небанальний вигляд на тлі сірих мас цієї осені. Streetstyle-активістки пропонують поєднати шкіряні пальта та романтичні квіткові візерунки, великі і дрібні бутони в одному образі або лаконічні гольфи зі строкатими спідницями.

Streetstyle

<b>юбки цветы</b>

Шкільні міні

Стиль преппі став головним конкурентом буржуа в сезоні осінь-зима 2019/2020. Картаті міні в складку, що відсилають до шкільної уніформи, з'явилися в багатьох колекціях. Streetstyle-зірки і трендсеттери, в числі яких є топ-модель Ельза Госк, вже щосили демонструють одночасно стримані і грайливі спідниці. Найкращою парою для них стануть вовняні піджаки, блузки з рюшами, вільні сорочки, светри з V-подібним викотом і, звісно ж, гольфи.

Ельза Госк

<b>преппи юбки</b>

Затишний трикотаж

Немає нічого затишнішого в осінній період за трикотажні теплі спідниці, що ніжно обвивають стегна. Цього сезону дівчата вибирають спідниці в рубчик, з плетивом косичка, кашемірові міді кольорів пряженого молока або солодкої карамелі, а також асиметричні багатоярусні моделі, що нагадують пухові покривала. Огорнутися в в'язану спідницю – найкраще рішення в дощовий і похмурий сезон.

Streetstyle

<b>юбки трикотаж</b>

Повітряні міні

У новому сезоні повернулися повітряні мініспідниці, що є симбіозом 1980-х і початку 2000-х років. Модні дівчата пропонують одягати пишні моделі з затишними водолазками і светрами з високим горлом, які доповнюють чобітьми або ботфортами з екзотичної шкіри.

Streetstyle

<b>пышные юбки</b>

Statement-спідниці

Серед картатих спідниць, романтичних плісе, шкільних міні і лаконічних шкіряних моделей окрему нішу займають statement-спідниці. У колекціях дизайнерів можна знайти десятки фантазійних моделей: з кольчуги як у Paco Rabanne, прикрашені великими бутонами квітів Prada, кольору фуксії з кристалами Christopher Kane або складні моделі Rokh.

Streetstyle

<b>STATEMENT юбки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.