До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три модні ідеї до Дня святого Валентина

З наближенням Дня всіх закоханих назріває питання, яке хвилює багатьох дівчат – що ж одягнути у одне з найромантичніших свят року. Саме в цей день хочеться мати особливий вигляд: одночасно жіночний, романтичний і сексуальний. Офіційним дрес-кодом Дня святого Валентина негласно названі всі відтінки червоного: від яскраво-червоних тонів до кольору бургунду. Крім того, саме час згадати про шовкові комбінації, напівпрозорі і мереживні вбрання, всілякі волани, оголені плечі і, звичайно ж, декольте. Vogue.ua пропонує 3 ключових образи до Дня святого Валентина.

Елегантні образи

Жіночні, елегантні та лаконічні сукні всіх відтінків червоного, – мабуть, вічна класика Дня святого Валентина. Якщо обрати ідеальний крій, простий силует, розкішну тканину і благородний червоний колір в парі з класичними човниками, блискучим клатчем і вишуканими прикрасами, складно буде помилитися. Справжня інтелектуальна провокація.

Реклама

<b>элегантные</b>

Романтичні образи

Відчуття свята в День всіх закоханих подарують романтичні образи, яким точно б позаздрила Одрі Гепберн у фільмі "Забавна мордочка". У центрі уваги – сукні, прикрашені численними оборками і всілякими воланами, мереживні образи, шумні пишні спідниці з десятками шарів невагомого фатину, що нагадують десерт "Павлова", а також напівпрозорі повітряні образи і сукні, посипані квітковими аплікаціями і вишивкою.

<b>романтичные</b>

Сексуальні образи

14 лютого – це той день, коли можна дозволити собі більше, ніж зазвичай. Ультракороткі міні у стилі 80-х років, ефектне декольте, шовкові комбінації і напівпрозорі сукні – стануть ідеальними супутниками в День святого Валентина.

<b>сексуальные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.