До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, щоби зустріти перші холоди

Синоптики лякають першим снігом уже в жовтні, але досвідчені модники знають, як зустріти холоди у всеозброєнні – для цього у них є все необхідне, від пухнастих пальт Max Mara до вовняних суконь Stella McCartney.

Бекстейдж показа Max Mara осінь-зима 2017/2018
Пухнасте пальто

Пальто Max Mara 'Pappino' зроблене з верблюжої вовни і шовку, які закручені особливим чином, аби створити ефект пухнастих завитків. Його вже встигли оцінити завсідники модної стритстайл-хроніки, котрі воліють носити його в total-red образі.

Реклама
Пальто Max Mara
Шерстяна сукня

Oversized-плаття Stella McCartney з перлинно-сірої шерсті – справжня знахідка для тих, хто не звик жертвувати комфортом, але і не готовий до весни кутатися в безрозмірний светр. Особливо ефектно він виглядає в парі з білими аксесуарами.

Сукня Stella McCartney
Чоботи на шнурівці

Джозеф Альтузарра пропонує класичні осінні черевики замінити на чоботи на шнурівці. Незважаючи на їх суворий вигляд, вони елегантно виглядають на нозі, а при найближчому розгляді на них можна розгледіти декор зі штучних перлів. До речі, натхненна ця пара епохою Ренесансу.

Чоботи Altuzarra
Накидка

Накидка Alexandr McQueen може носитися як самостійна верхній одяг, так і додатковий аксесуар. Її можна накинути на плечі поверх тонкого пуховика або куртки-косухи. Нагадує вона клаптеве укривало, однак при найближчому розгляді крім квітів і орнаментів стають помітні зображення черепів – символу Alexander McQueen.

Накидка Alexander McQueen
Хутряні рукавички

Італійський бренд Marni відомий своєю роботою з хутром, а також почуттям гумору. В його останній міжсезонний колекції одним з найбільш пам'ятних аксесуарів стали рукавички зі штучного хутра – пухнасті і яскраві. Те, що треба, щоб зустріти перші холоди у всеозброєнні.

Рукавички Marni

Читайте також:

Superwoman: 20 кейпів на будь-який смак

Шляхетна мета: гардероб в бежевих тонах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.