До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів сезону осінь-зима 2020/2021, які можна носити вже тепер

Модний сезон осінь-зима 2020/2021 багатий на відроджені тренди й новинки, про головні з яких ми розповідали раніше. Якщо освіжити гардероб хочеться тепер, а попереду ще один літній місяць — не біда. Vogue.ua зібрав п’ять помітних подіумних трендів майбутнього сезону, які вже можна носити.

Торочки
Dolce & Gabbana, весна-літо 2020; Bottega Veneta, осінь-зима 2020/2021

В осінньо-зимовому сезоні дизайнери виявили неабиякий інтерес до торочок як до головного елементу декорування. Зі стилем вестерн їх давно вже не асоціюють, адже тепер торочками прикрашають буквально все: від довгих вечірніх суконь до сумок і взуття. Бренди ще у весняно-літніх колекціях демонстрували актуальні варіанти стилізації, а отже починати збирати овації можна вже тепер.

Реклама
Корсети
Andreas Kronthaler for Vivenne Westwood, весна-літо 2020; Valentino, осінь-зима 2020/2021

Дизайнери нарешті відродили незамінний упродовж чотирьох століть дамський атрибут в поточному сезоні й схоже прихильні до нього в прийдешньому. Нескромний і зухвалий варіант корсета на голе тіло має свіжий і актуальний вигляд, а знайти натхнення для стилізації на решту літа можна в добірці streetstyle-виходів it-girls.

Color blocking
Altuzarra, весна-літо 2020; Coach, осінь-зима 2020/2021

Додати образу яскравості й грамотно розставити акценти допоможе color blocking — спосіб комбінування різних кольорів, головний принцип якого — вивірене й логічне поєднання трьох-чотирьох відтінків. І хоч першопрохідцями в галузі color blocking заведено вважати бренди Prada і Missoni, — на показах весна-літо 2020 і осінь-зима 2020/2021 майже всі дизайнери досить часто вдавалися до нього. Знайти актуальні приклади можна в нашій добірці streetstyle-виходів модниць з усього світу.

Шкіра
Givenchy, весна-літо 2020; Alexander McQueen, осінь-зима 2020/2021

Шкіряні речі всіх кольорів веселки — помітний тренд нинішнього сезону. Але набагато популярнішими вони будуть наступного сезону, адже бренди використовують шкіру повсюдно: пальта, плащі, куртки, штани, спідниці, взуття та аксесуари. Простий варіант завжди бути в тренді — вдягтися в чорну шкіру, надихнувшись естетикою "Матриці".

Лелітки
Rochas, весна-літо 2020; Balmain, осінь-зима 2020/2021

Свою любов до сяйливих тканин дизайнери демонстрували ще в колекціях весна-літо 2020 року, але на осінньо-зимових показах ми побачили справжні розсипи каменів. Светри, максісукні, комбінезони й топи — речі в лелітках будуть актуальними ще не один сезон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.